In primul rand ca sunt superficial, cand intalnesc o situatie care nu imi convine prefer sa dau inapoi. Apoi ma supar foarte usor si nu prea sunt sociabil.
SoL, timiditatea nu este o trăsătură de care să te ruşinezi şi nu trebuie considerată un defect.Bine,bine, şi eu o consider defect... Timiditatea şi invidia, nimeni nu e perfect.
Sunt destule.
~invidia:invidiez anumiti oameni pentru echilibrul pe care-l au, stiu intodeaua ce sa zica si cum sa faca.
~spun ce cred fiecarui om in fata; unii zic ca e calitate si ca de asta ma apreciaza; altii{majoritatea} imi spun ca voi avea multe de pierdut.Asa este.
~orgoliul:ma cred ceea ce nu sunt uneori.
~critica:eu vad doar pe restul', pe mine nu ma vad.
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
Nu pot sa tac niciodata. Daca nu imi place ceva sau de cineva spun fara rusine...si dupa aceea regret.
Nu-ti fa griji. invidia e omniprezenta la 90% din fete si un procent mai mic din baieti numai ca noi il aratam direct.
defectul meu moral ar fi ca am '2 fete'. NU la modul general pe care l-ai intelege. Modul in care ma port la scoala *sictirit* si modul in care ma port cu prietenii cand ies sau cand sunt la o petrecere .
Alt defect moral ar putea fi ca nu suport sa imi dau seama ca sunt mintit, pentru ca nu stiu cum sa reactionez si pur si simplu zic ' da... ai dreptate ', in loc sa intorc moneda
Putin irascibila, minciuna, invidia, pesimismul cateodata, egoismul si faptul ca sunt o razbunatoare, mai ales ca atunci cand ma razbun, o fac in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce inseamna ca nu ma faceti sa ma razbun.
Orgoliul, egoismul, lenea, minciuna.si spiritul razbunarii. km multe da nah.asta e
Cred ca ar fi incapatanarea pe care o am prea mare
as vrea ca totul sa iasa perfect
sunt fixista...
si timiditatea{uneori }
Rasul meu.Nu vrei sa ma auzi
Ma cred mai superioara ca ceilalti b-)))
Hmm.
Minciuna-cel putin in legatura cu scoala
Si ar mai fi faptul ca eu nu vorbesc lumea pe la spate. Zic oamenilor ceea ce ma deranjeaza in fata Nu e un defept prea mare dar totusi