| ioana181 a întrebat:

Care sunt dupa parerea voastra cocalarii cei mai ciudati: cocalari manelisti cu ochlearii de soare noaptea, bretonu' gelat si tricou armani din piata sau cocalarii - pitipoance adica baietii cu parul indreptat, tricouri foarte mulate si care tuguie boticul la poza facuta in oglinda de la baie laughing?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Mai nou am vazut ca e la moda sa-si faca poze langa soba de teracota:)) www.cocalari.com pentru o portie buna de ras.

14 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Deci... eu tind sa cred ca baietii din ambele categorii au o problema de personalitate. Asa se manifesta ei, si-au ales modele proaste, asta`i viata, ei se fac de ras, nu eu. Ciudati mi se par toti astia care arata ca femeile si aia care atunci cand treci pe langa ei te intrebi ce dracu sunt : fete sau baieti? Dar sa zicem ca asta nu e chiar asa deranjant(decat vizual), problema cea mai mare a mea e urmatoarea : ma, inteleg... esti prost, asta e nivelul tau. Buun. Ca te imbraci penibil... iar, e problema ta. Din nou, asta iti e nivelul. Dar de ce sa te mai iei ma si de persoane pe strada? De ce sa iti arati singura jumatate de neuron pe care o ai si din care folosesti a 10-a parte in procesul de gandire? Interesanti nu sunt ei, de agatat... isi pierd timpul degeaba, ca nu agata nimic(a!, ba da. Femelele din categoria lor). Dar na... atat pot.

| daniDeeDee a răspuns:

Mai ales pitipoancele alea...uofffffff...Doamnee! Dar nici cu cocalarii nu mi-e rusine, vin si ei tare din spate. laughing

| Klara a răspuns:

Prima varianta pentru ca ceilalti sunt...gay laughing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Probabil cred ca atrag mai mult atentia ca ei/ele sunt cinevalaughing ca se imbraca asahee hee
Da vorba ta cum tuguie boticullaughing in oglinda si k aparatul photo TAC laughing

| Sara a răspuns:

Ambele categorii. Apreciez omul cu bun simt si normal cat se poate de normal. Sa nu cada in extrema cealalta, a modestiei incredibile, sa aiba cat de cat o imagine buna si respectabila. Ma enerveaza la culme genul asta de oameni de care vb tu, nu i judec, dar sincer, au o lume a lor? Nu vad ce i inconjoara? Sau vad doar prostia si oamenii ca ei. eu i as impusca!

| snepy a răspuns:

Toti

| AndutzaAndu a răspuns:

Cei cu bretonul (con)gelat....scz da nu ma pot abtinerolling on the floor

| AndutzaAndu a răspuns:

Acuma serios eu i-as impusca pe toti si pe toate...si pe pitzi, dar si pe cocalari... ii urascangryangry

| den a răspuns:

Aia care isi fac poze cu toate telefoanele langa ei...si cu toti banii laughing

| g_7133 a răspuns:

Pfflaughing. toti. Sincer uneori nu imi vine sa cred ca exista asa ceva, uneori incerc sa cred ca sunt trucate pozele laughing. Chiar nu ii inteleg, le place asa sa apara pe diferite site-uri si sa faca lumea misto de eistraight face. Si cea mai mare problema este ca cei de 10-11-12 ani tocmai de la ei iau exemplustraight face si asa se naste o noua generatie de cocalari -pitzipoance.

| mihaelanikol a răspuns:

Toti manelistii sunt cocalari pentru ca toti sunt la fel, sunt atat de disperati sa atraga privirile ca sunt in stare sa poarte si noaptea ochelari, sa asculte pe strada manele de pe telefon, nu la casti si sa se imbrace la moda cu auriu, pietricele si tricouri mulate sa se vada burta mai mare...ca au cu ce...

| Absinth a răspuns:

Prima categorie e grea rau de tot, stii ce e aia ca ii urasc am un exemplu viu aproape de mine si nu pot sa `l vad in ochi angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nulitati.nulitati, nulitati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele:))pentru mai multe informatii, "www.hi5.com" sau"www.pitipoanca.org"/ "www.cocalarul.org" renumitele "site''uri" [daca se pot numi asa] cu celebritatile Romaniei:>