| Daysukki_4722 a întrebat:

Care sunt fetele care cred ca dragostea e o mare porcarie ca o boala, dragostea face din om o molusca si eu cred ca statul si visatu' dupa baieti e cea mai mare porcarie, de este asa nu inteleg? baietii se gandesc doar la sex, iar fete cu machiaju lor si rozu ala ca ma face sa vomit, dc toti cred asta adica nu poate un baiat sa fie de gasca fara a fie obsedat de sex, sau fete care nu-s fuperficiale. adica mai baietoase, in sc mea sunt doar idioti obs pe sex si fete curve /dupa parerea mea sunt obs si ele de par unghii, cum arata BEAXX.niste parasute.eu nu-s asa. is fata dar nu-s asa sunt singura fata din scoala care vb cu baietii ca int-un grup.gen/poante,glume,. dar bine inteles nu toti is asa ...care is fetele de pe aici care nu-s superficiale? sau baieti neobedati dupa ****? aa.si inca ceva pe baieti. ce vi se pare asa de "teava" cand vo trageti? ce mare branza toti boii hoibeaza ochii dupa un cur si niste sani. mare ciuciu, si va dati mari si rotunzi cu pl voastra ce credeti ca pe fete /curvele se exclud/aleas ****e din nastere/sunt asa impresionate de ce va atarna voua intre craci? scuze dac am zis ceva ce nu trebuie dar asa gandesc eu asa ca fsss(nu jignesc pe nimeni.)

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asta e emoticonul care ma incearca acum:rolling on the floor
La noi in zona(n-am zis tara) sunt doua categorii de oameni:persoane bipede, colorate, botoxate si futu...pardon futuristeblushing
Si persoane tripede, cu instincte animalice mai mari decat creierul, care isi petrec viata personala in baie si bolnavi cronici de smecherewinking
Mai sunt si oameni normali.La azilul de nebuni

| Libelle a răspuns:

laughing
``ce mare branza toti boii hoibeaza ochii dupa un cur si niste sani. mare ciuciu, si va dati mari si rotunzi cu pl voastra ce credeti ca pe fete /curvele se exclud/aleas ****e din nastere/sunt asa impresionate de ce va atarna voua intre craci?``
Doamnelaughingspui tu lucruilor pe nume da nici chiar asa...

| shtephie a răspuns:

Sunt de acord cu tine! Ai mare dreptate! Baietii ar trebui sa citeasca ce-ai scris laughing Poate se mai destupa la minte big grin

| anamaria91 a răspuns:

Deci la ultima parte (de la "****? aa.") am ras bine rolling on the floor Super replici!laughing
Well, baiat fiind, e cool sa ai lista lunga la asternut. Fata fiind, e la moda sa fi pitzi. Ignore themoh go on Nu merita. Cand vor primi palma (in unele cazuri, pumnul) de la viata, le vor face ochii ca yoyo si vor realiza ca viata nu inseamna numa experienta la asternut, chiloti pe afara, decoltee pana la burta, gheare vopsite si feţe tencuite! Asta e societatea moderna laughing

| doinita_5881 a răspuns:

M