Lucrul asta se tine lant... un cerc vicios... fetele care inca nu si-au dat seama ca PERSONALITATEA LOR conteaza, nu 'ambalajul', acelea nu stiu cum altfel sa reieasa in evidenta, decat cu mult roz, unghii lungi si mai stiu eu cum vopsite, coafura nu stiu de care, un look care sa atraga, nu ca ar fi lucru rau asta, dar se neglijeaza de cele mai multe ori ceea ce conteaza mai mult de atat. Este normal ca baietii sa fie atrasi de acest gen de femei, sa stii ca sunt multi baieti buni care 'cad in plasa' unei astfel de femei si raman cu gust amar la descoperirea faptului ca fata nu are caracter. Este un fenomen interesant si faptul ca fetele simple, bune si cu caracter se simt atrase de 'golanasi'.
Cat despre baietii aia asa cum ii descrii tu, ei sunt pur si simplu imaturi, copilarosi, de multe ori chiar frustrati si nu au ce altceva sa dovedeasca in cercul lor de prieteni, unora asta li-se pare cool.
Sa stii ca exista barbati la fel de imaturi si dupa varsta de 30 de ani... da. nu doar in randul adolescentilor in plina explozie de hormoni (si nu sunt ei de vina neaparat) atunci cand se 'holbeaza la sanii, fundul, talia si buzele' fetei, din pacate. Nu poti sa schimbi lucrurile astea cu nimic, poti doar sa cauti oamenii care sunt altfel. Asa cum iti place tie. Nu poti sa schimbi lumea, poti doar alege prietenii pe care sa ii ai.
Pup.
Pai si ce ai cu baietii? Cinste lor, ca-si gasesc proaste. Daca n-ar fi curve, viata lor s-ar desfasura in baie, ar trebui sa stea cu anii dupa fete ca sa primeasca in sfarsit ce asteapta, sa le aduca basculante de flori si cadouri
Chestiile astea depind de la om la om. faza cu, curvele, ai si tu partea ta de adevar insa sunt fete care vor sa se faca ''vazute'' si de aceea vezi doamne se macheaza si toate chestiile astea, nu inseamna neaparat ca sunt doar dupa sex...si la baieti mi se pare tot asa...numai ca ei se dau grozavi in fata cuiva.