Daca vine Cristi acum nu mai dormi o saptamana, stai cuminte cu intrebarile astea
Chiar crezi ca o sa-ti raspunda cineva la obiect la intrebarea asta? Fetisurile sunt, in mare parte, generale. Multi le impartasesc. Doar Cristi ala ce e obsedat de pantofi cu toc. Cauta pe net statistici (stiu sigur ca s-au facut pentru ca am citit asemenea articole) si vei vedea cam la ce viseaza oamenii.
Va luati toti de bietul obsedat, rusine
Daa, saracul. Lasa-l ca oricum nu vede ca ne are pe toti la ignore...
AAaa deci nu sunt singurul?
Te simteai special? Eu sunt mai tare, la mine a zis ca o sa cheme si politia...
La cate ignoruri am luat in ultimele 7 zile, nu ma simt, chiar SUNT!
Cate imi iau si eu din cauza ta si nu ma laud
Eu am un mare fetis... vreau sa il privesc pe Cristi la cu*ve facand oral, si bineinteles, dupa, cand o sa ii cada limba
The fuc&k - Si eu care credeam ca ce ii place lui e ciudat
Am ramas traumatizata de se*xul lui ora.l la currve. Mi-a adus aminte de o faza:un tip si o tipa erau excitati si tipa a zis ca nu poate sa faca s*x ca e in perioada menstruala, dar poate face an.al super tare gagica si ala a tipat la ea " ce sunt fa eu, bulangiu, sa ma fu*t in cuur?" si a plecat
Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Asa si ala.
Eu am mai auzit de tipe care mi-au zis ca rockerii la nunta se taie pe maini in grup sau ca trebuie sa fi prost sa nu crezi in dumnezeu si ca ea sta cu un tip de 5 ani si nu au facut sex, tipa avand 20 de ani, dar viseaza daca iubitul ei se angajeaza sa se mute impreuna, apoi inteleg de ce nu se angajeaza tipu'( normal ca el vorbea in grup ca de 2 ani nu a mai facut nimic cu prezervativ si nu a lasat-o insarcinata...si eu in gandul meu" nici fara " ) dar aia cu femeilor nu le place sexul oral, a fost tare ..si oral la currve
In ziua de azi sunt doar extreme. Ori aia care fac sex in prima saeara si a 2 zi nu se mai baga in seama ori ceilalti care fac sex dupa 3 5 10 ani pentru ca asa "arata el ca ii pasa " de ea. Fiind un frustrat care are pc-ul plin de filme pentru adulti. Dragostea asta...
Nu, ca tipa il lasa sa mearga la altele
Mie imi place ca tipul se lauda, eu cred ca e 100% virgin
Eh, ca si inselatul. Multi o fac pentru ca nu au acasa. Daca era vorba de dragoste nu se mai intorcea la sotie / sot inapoi. Dar e mai simplu sa il / o faci depravat decat sa recunosti ca esti praf in dormitor. Si mai rau, nici nu vrei sa te schimbi.
E. nu e, cui ii pasa. Ideile lui provoaca cancer.