Eu unu fumez dunhill fine cut de vreo 2 ani jumate si mi se par cele mai bune tigari, kent-ul ma face sa tusesc, si celelalte tipuri de tigari sunt bune doar in momentele de criza cand nu mai gasesc dunhill nicaieri
Eu fumez pall mall de regula. dar accept si dunhill (ala pachet albastru deschis ca nu stiu cum se numeste) si kent 8 (iarasi nu stiu cum se numeste acum). parliament mai iau cand fac "fite". vogue nu imi plac, camel la fel
La 13 ani pe care`i am, sincer, Kent nu prea este o buna tigara pentru mine. Toti prietenii mei fumeaza Kent 8, numai eu altceva. Faza cu Kent e doar de moda, cel putin, mie asa mi se pare. Dunhill nu`mi place nici un fel... Pall Mall la fel, sunt aiurea. Vogue imi plac toate. Sunt aromate, si iti lasa un gust misto in gura. Cat despre Camel, chiar nu am luat niciodata.
Tigarile cu care ma inteleg cel mai bine sunt Parliament Blue Slims. Imi plac foarte mult. Au un gust bun, nu sunt nici tari nici slabe, si... imi plac slimsurile.
Poi dupa parerea mea... kent4...hai si kent8, kent nanotek, malboro filter plus, malboro fine touch alb km atat u alegi pana la urma c fumezi
Nu, doar se prefac. Wtf?! Normal că sunt şi adolescenţi care fumează. LOL
Heloow esti din epoca de piatra 80% dintre toti adolescentii fumeaza unii chiar fumeaza alte,, specialitati''. eu ma aflu printre cei 20% pentru ca nu suport tigarile fumul etc. fato ai facut bine ca ai intrebat pentru ca o tigare mai de fite iti face mai putin rau decat una de 2 lei. nu poti face pe alti sa renunt la cv/cineva pentru ca nu-ti place tie.
Heloow esti din epoca de piatra 80% dintre toti adolescentii fumeaza unii chiar fumeaza alte ,,specialitati''.io ma aflu printre cei 20% pt ca nu suport tigarile fumul etc. fato ai facut bn ca ai intrebat pt ca o tigare mai de fite iti face mai putin rau decat una de 2 lei. nu poti face pe alti sa renunt la cv/cnv pt ca nuti place tie.
Pai eu iti zic nici una din astea care leai zis. eu iti recomand un vogue lilas nu are nicotina gudran... care au mg marit. sau incearca un blackstone e tare misto chiar daca are un gust cam naspa te obisnuiesti
Da cel mai bine daca vrei sa simti o tigara tare la ''aroma'' fumeaza blackstone