| yoannah a întrebat:

Care sunt motivele care ar putea sa va faca sa nu mai iubiți o persoana?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Să mă înşele.
2. Să nu mai aibă încredere în mine fără ca eu să-i fi greşit.
3. Să mă lovească indiferent de motiv.
4. Să mă jignească în mod gratuit.
5. Să-mi pretindă să o întreţin în condiţiile în care îşi poate permite singură asta.
6. Să-mi refuze viaţa sexuală luni la rând în condiţiile din alte motive decât cele medicale sau de lipsă a "locului de desfăşurare".
7. Să se întâmple în repetate rânduri să am nevoie de sprijinul ei emoţional şi ea să nu fie acolo. (noi bărbaţii n-avem nevoie de aşa de multă afecţiune şi nici nu avem nevoie des de asta dar dacă atunci când avem nevoie ea nu este acolo - bilă neagră!)
8. Să mă facă să mă simt în plus. Să nu mă mai facă să mă simt dorit. (în acest caz îmi cer scuze şi plec definitiv!)
9. Ah... era să uit de accesele de gelozie care sunt o formă de neîncredere dusă până la extrem că doar gelozia nu e altceva decât prostie. (Prietena mea îmi este şi trebuie să-mi fie partener. Nu este nici cârpa mea şi nici şeful meu să mă spioneze!)

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Insistenta si controlul.Nu exista lesa pentru gantul meulaughing

| Elena1234456 a răspuns:

Gelozia excesiva si indiferenta omoara tot sad.

| Silvia a răspuns:

Trebuie să fiu foarte dezamăgită de persoana respectivă.

| Vizitiul a răspuns:

Minciuna si infidelitatea, m-ar face sa punct relatiei, cu iubitul e mai dificil.

| Marii a răspuns:

Gelozia, minciuna si neincrederea.

| Zâmbărici a răspuns:

Tradarea

| カルメン a răspuns:

Sa ma insele, sa ma minta si sa nu mai aiba incredere in mine fiind prea gelos...straight face

| laurica_9682 a răspuns:

Eu am avut o relatie de 3 ani jumatate care s-a terminat acum 2 saptamani din pricina unei mici minciuni sh a geloziei excesive. Cel mai rau lucru "cineva sa iti controleze viata" sau sa incerce sa faca acest lucru...