| diavolitza a întrebat:

Care sunt motivele din care un baiat ar insela o fata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar motivele pentru care o fata inseala un baiat, care sunt?

29 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Unii baieti inseala si fara motiv. insa si fetele inseala asa ca e chit :d

| Silvia a răspuns:

Unii baieti inseala si fara motiv .. insa si fetele inseala asa ca e chit :d

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai sunt multe.
-Poate baiatul s-a saturat de acea fata
-Poate acea fata a facut ceva rau si pentru asta baiatul a parasit-o
-Poate ca a gasit o fata mult mai frumoasa ( Baietii sunt atrasi de fetele frumoase)
-Poate ca acel baiat nu vrea sa mai aiba o relatie.
Depindewinking

nony
| nony a răspuns:

S-a plictisit de toanele ei.plus vreo cateva milioane de hormonihee hee
Ca daca incept sa fac acum o statistica mai multe fete inseala baieti decat inverswinking. dar nu vreau sa intru in detalii

| Antrax a răspuns:

Pentru aventura.

Janina
| Janina a răspuns:

Baiatul insala fata pentru ca e baiat... crezi ca fetele nu insala sau nu isi doresc sa insele? Eu zic ca da...pentru ca stiu cum am fost acum ceva timp... nu vad nimic rau in a insela... o oferta mai diversificata...

mlm
| mlm a răspuns:

Plictiseala, incercarea de ceva nou si mai experimentat si de ce nu sint si cazuri de razbunare.

| Pho3nix a răspuns:

Parerea mea este ca daca un baiat nu o mai place pe prietena sa, ar trebui sa vorbeasca cu ea frumos si se desparta pe o cale amiabila, nu trebuie so insele.

| JustMeFlory a răspuns:

Cum a zis si Adina, nu exista mereu un motiv! Poate fi vorba de a incerca ceva nou, de a experimenta, razbunare, plictiseala. s. a. m. d

| yanny`s a răspuns:

Poate ca fata nu ii ofera baiatului tot ce isi doreste si acesta cauta "lipsurile" in alta partehappy

| Parintele a răspuns:

Ca sa ejaculeze.

Răspuns utilizator avertizat
| FoXy a răspuns:

Pai ar fi cateva motive bine intemeiate cred eu si cel care mi se pare cel mai bun este acela ca nu o iubeste pe fata respectiva apoi ar venii si celalalte ca nu il mai satisface, ca s-a plictisit etc.
Sper ca te-am lamurit bye:*

| DMV a răspuns:

Motivele ar putea fi multe, in general e unul singur, ascuns sau dezvaluit, dar nu conteaza pentru ca nu pui problema bine. Daca esti cu adevarat prietena unui baiat el nu te va insela niciodata. Asa ca daca simtul proprietatii ti-e foarte bine dezvoltat si nu vrei sa fii insealata nu cauta sa inlaturi motivele care ar putea sa-l faca pe prietenul tau sa te insele. In schimb cauta sa fii o prietena cat mai buna.
Iar daca totusi ai un prieten idiot si te inseala, chiar daca esti o prietena buna, atunci ai 2 posibilitati(alegerea e la tine): il ierti pentru ca simti tu ca il iubesti si mai merita o sansa (in cazul asta o sa te pretuiasca de 100 de ori mai mult ca inainte ca va fi vazut deja ce greu se descurca "concurentza") sau poti sa nu ii dai papucii definitiv(daca esti razbunatoare varianta asta va fi mult mai dureroasa pentru el, cand va realiza ce prietena buna a pierdut)

| MarYoBenucci a răspuns:

Eu_o_mare_enigma bravo happy asta vroiam sa o intreb si eu

| naviDIabLO a răspuns:

Ar putea s-o insele ca o garantie pentru cand se despart pentru ca fata sa nu zica,, aha fraiere eu te-am inselat deja de 5 ori'', chiar daca zice va avea cu ce sa combata baiatul

| blackkrose a răspuns:

Plictiseala, monotonia, indiferenta .etc. si apoi se pierde si farama aia de iubire si uite motivele si la o fata si la baiat.

| ShaKuri a răspuns:

Care sunt motivele pentru care o fata ar insela un baiat? raspunde'mi la intrebarea asta.si o sa te lamuresti pe parcurs referitor la intrebarea ta.

| ullyse a răspuns:

Motivele nu le gaseste, parerea mea, ci le are deja... un baiat care insala o fata, stie din prima secunda a relatiei lor ca o va face... este 100% experimentat si demonstrat...

| pepene a răspuns:

Pai...1 nu`i mai place de ea.....2 il enerveaza.......3 il plictiseste...thinking km atat stiu...

| InGeRaSh_5771 a răspuns:

Stiti. un baiat mi-a spus"O am pe ea, o iubesc nespus de mult, nu mi-as vedea zilele fara ea,, insa inselarea.nu-i nimic inselarea, pur si simplu vreau sa ma distrez, dar in sufletzelul meu va fi mereu iubirea mea"asa ca nu stiu, o fac fara motiv, unii nu ca s-ar satura, dar doar din pur si simplu...insa sunt diverse motive.

| bita a răspuns:

Pai...nu ii ajunge numai una.laughing
sa daca fata e zgircita baiatu nu mai poate rabda thinking
si isi mai kauta inca fetitehee hee
ce nu intelegi?
baetii kata putsabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista intotdeauna un motiv...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lipsește statornicia!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti baietii insala.asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer eu am parerea mea proprie
vrea sa se dea mare Getelman in fata prietenilor dar cand afla prietena primeste cratite in cap simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca exista doua tipuri de baieti infideli, dar aceste doua categorii se reunesc in anumite cazuri:
Primii sunt baietii de un iq scazut care inseala ori fara motiv, ori de plictiseala, dorinta de aventura.motivele s-au zis deja. Si probabil ca stiu deja de la inceputul relatiei cum va fi.
Ceilalti baieti infideli insa nu-si planifica nimic.eu cred ca vine totul de la sine. In momentul respectiv oricat de mult ar tine la prietena lui cu care are intr-adevar o relatie serioasa, nu refuza oferta pentru ca nu vrea sa para bleg in fata celorlalti.si nu-i ramane timp sa mai gandeasca.
Raspund acum la intrebarea asta pentru ca personal am indoieli in momentul de fata in ceea cel priveste pe prietenul meu, mai ales pentru ca de 2 luni locuim la 250 km distanta.si se pare k pana la vara urm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monotonia.
Consider ca si daca exista comunicare in cuplu, in relatiile de durata intervine rutina.
Desi ii satisfac toate capriciile, sunt receptiva la,, nou'', sunt constienta ca intotdeauna exista o alta mai buna ca. mine(fara sa ma subestimez)
EXista un proverb : OIPTIMISTI DAR...REALISTI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate aceasta relatie nu mai merge s-a plictisit de ea si vrea alta.Mereu fiecare se trage unde ii este bine.