| cOnTexT a întrebat:

Care sunt motivele voastre sa traiti happy? Oricum murim, acum, maine sau peste 70 de ani... dar de ce continuam sa speram pana in ultima clipa?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dumnezeu în primul rând care mi-a dat viața!
Pa, pa.

| haiZI a răspuns:

Cine stie? Depinde de fiecare in parte sa-si gaseasca un scop in viata sau ceva care sa-i placa, eu am gasit.Deci succes.

| haiZI a răspuns:

Si pentru-ca viata e frumoasa, chiar si atunci cand totul iti merge prost.Nu e nimic glorios in a muri, doar mori si asta e tot.

| forever4you a răspuns:

Pentru a realiza ceva in viata, cum ai spus oricum murim dar pana sa mor vreau sa ma simt implinitalaughingsa stiu ca viata asta pe care am avut'o scurta sa'u lunga cum a fost ea stiu ca macar am trait'o cu clipe de suferinta sa'u de fericire le'am trait...asta este motivul care ma tine in viata faptul ca stiu ca am doar una si nu trebuie sa o irosescwinking

| LastWord a răspuns:

Adica...de ce sa nu traim? thinking
Viata e o provocare, daca renuntam la ea.suntem niste lasi, niste oameni demni de mila! straight face, viata trebuie traita. nimeni si nimic nu merita sa iti dai viata. Sunt clipe frumoase care ne fac sa speram, si clipe care ne fac sa innebunim pur si simplu. Asta e viata, cu bune sau cu rele, merge inainte! big grin

| cOnTexT explică:

Niste ideei bune, crinu nu mai ma botezalaughingwinking
yOiNgErAsUlTaU, interesant prietenul inainte amicilor happy,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Speram fiindca iubim mai criti.si fiindca din aceasta cauza, ca noi iubim speram sa nu murim rapide.finca-i viata frumoasa si noi iubim mult si multe.si avem placeri care ne diparteaza de gandul de la moarte.si ne indreptam cu gandul catre vietuire. iaca -sa

| yOiNgErAsUlTaU a răspuns:

1)pentru mama si tatalmeu
2)prietenul meu
3)amici mei
4)viata e facuta sa o traesti indiferent de obstacole
5)imi place sa patinez pe gheata
nu conteaza cand mori ci sa traiesti fiecare clipa la maxim si sa incalci regulile ca doar de asta sunt facute nu?

| DincoloDeGanduri a răspuns:

Speram pentru ca asa e normal...cica.eu nu mai sper nimic:-(