Buna,
Consider ca fiecare culoare a ochilor este deosebita in felul ei, insa preferatele mele ar fi caprui si albastru.
Caprui/Negri pentru ca atunci cand ii privesti e foarte greu sa iti dai seama ce se ascunde in spatele lor:X
Daca te referi la culoare
Ador, iubesc, venerez, plac, divinizez, admir ochii albastri
Albastrii. E o culoare destul de rara, pe care nu o vezi la orice persoana de pe strada. In plus faptul ca albastru e culoare deschisa imi da o senzatie de siguranta, ca intr-un fel acea persoana este deschisa si prietenoasa (in timp ce ochii negri imi amintesc de ...intuneric si nu stiu de ce intotdeauna am echivalat intunericul cu ceva rau... e mai mult o superstitie personala ) E cam atat.
Iasmy13 Albastru e o culoare destul de rar intalnita, poate nu asa de mult ca cei negri dar totusi rari. cel putin ochii albastrii sunt mai rari decat cei verzi. Nu conteaza foarte mult gradul de raritate ci gusturile fiecaruia.
Ochii mei mi-amintesc cat de mult sufeream, cand nu vedeam pan la vecinu si iar un 3 luam...
Pai albastrii normal pentru ca imi amintesc de mare si sunt atat de fermecatori incat parca te pierzi in ei. Cei caprui...nu sunt atat de speciali ca are toata lumea
Scuzatima chiar va rog sa ma iertati...eu ma numesc iasmina negru sunt din resita am 16 ani si asta e descrierea unei colege de bloc madalina iasmina are 16 ani si e cam grasuta si voiam sa vad daca va plac ochii ei macar si intrebarea cu descrierea e sora mea lavinia ca ma bate la cap sa o duc sa se tunda si ia da nu stie cum
SheCanFlyy întreabă:
LoveMcDreamy întreabă:
AddaBita întreabă: