| iustinboss a întrebat:

Care sunt pasii pentru a avea o prietena(iubita)? Dau Fundita!

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

Nu exista pasi, chestia asta e din instinct. Daca o iubesti ii spui, daca nu-i spui inseama ca nu o iubesti cu adevarat.

9 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Fii tu insuti!

| Bogdan_9316 a răspuns:

Ce să fac dacă nu reuşesc să leg prietenii?

Ce poţi face:
În primul rând, identifică genul de persoane cu care îţi este cel mai greu să te împrieteneşti.

Vârsta:
Nu reuşesc să mă împrietenesc cu...

tineri de vârsta mea
tineri mai mari
adulţi
Aptitudini:
Nu reuşesc să mă împrietenesc cu persoane care sunt...

sportive
talentate
culte
Personalitate:
Nu reuşesc să mă împrietenesc cu persoane care...

sunt sigure pe ele
sunt populare
fac parte dintr-o gaşcă
În al doilea rând, alege afirmaţia care descrie atitudinea ta când te afli în compania genului de persoane identificat mai sus:

Mă prefac că am aceleaşi preocupări ori aptitudini.
Le ignor preocupările şi vorbesc despre ceea ce mă interesează pe mine.
Nu spun nimic şi plec cât mai repede posibil.
În al treilea rând, ia iniţiativa! Nu poţi aştepta mereu ca ceilalţi să ia iniţiativa. Uneori, tu trebuie să faci primul pas şi să te apropii de ei (Filipeni 2:4). Cum?

Caută prieteni de altă vârstă. Gândeşte-te: De ce să te limitezi la cei de vârsta ta şi apoi să te plângi că nu-ţi găseşti prieteni? Ar fi ca şi cum ai muri de foame pe o insulă pustie, înconjurată de ape care mişună de peşti!

„Mama m-a încurajat să stau de vorbă cu persoane mai mari decât mine. Ea îmi spunea că voi fi surprinsă să aflu câte am în comun cu ele. Şi a avut dreptate! Acum am o mulţime de prieteni." (Helena, 20 de ani)

Învaţă să porţi conversaţii. Nu trebuie decât 1) să asculţi, 2) să pui întrebări şi 3) să arăţi interes sincer (Iacov 1:19).

„Mă străduiesc mai mult să ascult, decât să vorbesc. Iar când particip la conversaţie, încerc să nu vorbesc doar despre mine ori să-i pun pe alţii într-o lumină negativă." (Serena, 18 ani)

„Dacă cineva vrea să discutăm despre un subiect pe care nu-l cunosc prea bine, îl rog să-mi explice unele lucruri, în speranţa că îl voi face să-mi vorbească mai mult." (Jared, 21 de ani)

„Pentru că sunt timidă, mă oblig să conversez. Ca să ai prieteni, trebuie să fii tu însuţi prietenos. Ca urmare, am început să port conversaţii." (Leah, 16 ani)

NU EXAGERA!

Vorbeşte, dar NU monopoliza discuţia
Pune întrebări, dar NU fi indiscret
Fii prietenos, dar NU flirta
Fii sigur pe tine, dar NU te lăuda

| AliveOne a răspuns:

Pasul 1 nu mai crede in pasi exista instinctul de perpetuare la fiecare om

| AndreeaE a răspuns:

Nu sunt anumite reguli, pasi de urmat nici nu sti cand apare, daca esti baiat si chiar vrei o fata sa stea langa tine si sa te placa, fi un gentelmen sau poate asa cum esti tu acea fata te place pe tine nu ceea ce vrei sa ii arati sau sa o impresionezi sunt fata si nu cred ca as tine cont de cine esti> Ce ai? Sau multe intrebari de genul asta, tind spre o persoana calma care stie sa imi vorbeasca, sa fie prima persoana care imi sare in ajutor, nu ma pot exprima in cuvinte, dar pot spune daca vrei asta fi tu insuti si cand iti place de o fata anume nu ezita sa o spui ci spun-o tare cu forta ambitie niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme mereu este la timpul potrivit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce simplu ar fi sa existe un algoritm pentru asa ceva

| Zeflemitoarea a răspuns:

1. Eşti varză.
2. Eşti varză.
3. Nu există paşi, dar tot varză eşti.

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Nu sunt niste pasi anume sau reguli care trebuie respectate cu strictete, dca e persoana potrivita si daca chiar o placi cu adevarat atunci totul decurge de la sine si o sa mearga frumos happy

| NickiMary14 a răspuns:

Nu exista pasi, trebuie sa fii tu insati, sa te porti normal si asa cuceresti! Incerci sa fii amuzant ca fetelor le plac baietii amuzanti si incerci sa te bagi in vorba cu fata pe care o placi si asa va imprieteniti astfel incat se ajunga sa va placeti reciproc! Succes! Funda? big grin

Întrebări similare