Sa termin liceul, sa intru la academia de politie si sa fac turul Europei asa cum am visat mereu. Poate sa-mi gasesc si partenerul de viata.
Buna!
Sa termin liceul si facultatea iar apoi sa am un serviciu bun.Intre timp vreau sa vizitez si alte orase din tara dar si alte tari.
In viitorul mai indeparat vreau sa-mi intemeiez o familie.
Dar ale tale?
Sa termin liceul cu o medie mare incat sa pot intra la academia de politie...sa calatoresc mult, in toata lumea...si inca cate...
Pai....la activitatile practicate de mine eu ma straduiesc sa raman in viata de pe o zi pe alta ceea ce e destul pentru mine. Plus ca e imposibil sa-mi fac planuri concrete de viitor ca mereu se iveste ceva neasteptat care da totul peste cap
Hmm. Pai sa devin termin generala cu rezultate cat mai bune pentru a intra la liceul pe care mi`l doresc, apoi, sa intru la Drept, sa ajung un mare judecator, sa devin milionara, sa am o vila in L. A., sa raman mereu slaba, sa ajung in Egipt, India si Ibiza, si sa am un sot cu ochii verzi .
Pe viitor imi doresc sa sar cu parasuta, sa merg pe luna.ca sa simt cum plutesc.si apoi sa mi intemeiez o familie si sa devin un bun psiholog! danuta poza ta pare cam nebunatica tu ce planuri ai? pup
Liceul (pe perioada sa cursuri si practica pentru fotografie, la final o masina luata din bani mei) -> facultatea de arte sau de drept -> studio foto.
Nu as putea sa enumar cate as putea face.....in orice caz daca ne gandim si la cei dragi sau la cei din jurul nostru, lumea ar fi mai frumoasa
Elenastoica9 întreabă: