Ai citit "Cismigiu & Company" scrisa de Grigore Bajenaru? Citeste-o intai pe aia.
Eu ii spun u profu de mate...paralelipiped(pentru ca iia de la noi din clasa nu pot pronunta si cand incepe sa tipe la ei face ca toti dracii)
aleia de romana...corectoare, ortograma
Profa de fizica: morsa
Dira: psiholoaga
Profa de biologie: mogly
Profa de romana: militara etc.
Profu de bio-top top
de geogra-fata de voma
de chimie-cadavru
diriga-cioara[e blonda]
Aveam o povestire prin clasa a 8 a si se chema "Fefeleaga". Cind am intrat in clasa a 9a am fost intrebati de o profesoara de romana mai peltica ce opera din literatura de pina atunci am indragit iar eu, fara sa stiu ca astia mai mari o porecleau Fefeleaga, am raspuns;-Fefeleaga doamna profesoara. Ce ris a fost dar ce urmari dupa...
De matematica-boxa
de romana - lorene
de chimie - urs grizzly
de biologie - putorici
Profa de geografie:Ieuropa
Profa de franceza:Yeti sau Mos Craciun
Profa de chimie:Camila sau Iapa
Profa de romana: Cioara-numele ei e Ciora
Profu de istorie: Mortu- se comporta ca atare
La o profa de mate niste prieteni ii zic sarmaluta isoscel.Isoscel pentru ca e de mate, iar sarmaluta pentru ca e grasa
Pai.
la profa de chimie-Cioc cioc
la o profa de geogra :cartitza
la profa de franca:super-nany si mai avem una la care ii zicem barbie
profi de istorie am avut 5-6.fiecare avea cate o porecla
In liceu le dadeam porecle...
proful de psiho era Seneca, profa de romana era Katiusha, ala de mate era Dulap, ala de religa era Teoctist.
Diriga : strut ( are o frizura mortala ), profu de mate : flacara violet (are doar camasi viloet ca Boc), profa de fizca : sorik, profu de desen : alcoleanu ( 6 luni din sc o fost in coma pe la spitale). si multe altele
Pai ...noi nu prea le-am dat porecle
oarecum profei de mate : bughi
si de mult i se zicea profei de romana : cruela
Profa d rom:beţişor
profa d mate:succes(in fiecare ora o suna fisu ca sa ii ureze succes)
profu d religie:manelistu(canta manele pe holu scoli)
profa d tehno:cuţu-cuţu
profa d franc:perişor(in fiecare ora o vezi cu alta coafura si alta culoare a parului)
diriga, profa d geogra:balonaş(e super grasa)
Dirig-zgripti
Profu de sport-spartacus
profa de engleza-gardianca de la jilava
si cam atat )))
Diriga - Palariuta, poarta palarie tot timpu. de 1 martie i-am dat din partea clasei un martisor palarie .
Mate - chitzu (aducea cu un soricel ) geogra - rechinu (el era mandru credea ca e din cauza ca e al naibii, de unde era un simpatic doar ca semana cu unu' din desene animate il si imitam am uitat cum il chema pe rechin, era unul de treaba )
Imi amintesc cateva porecle si din liceu si din generala. Profa de mate-gogoasa, profa de fizica-pudelita sau balena, profa de info-albinuta, profa de geogra-ieuropa, dirigu-dribligu sau prajiturica
La profa de mate ii spunem mumu, ghizi, purcelusha pigy, ciociosan
la profa de engla ii zicem barbye si. cam atat:p
anonim_4396 întreabă:
Snowball întreabă: