anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt povestile voastre de dragoste? Cum a fost priul sarut? Cum arata baiatul perfect pentru voi?

4 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Poveste de dragoste? N-a existat.
Un prim sărut? Dureros.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Îți voi povesti despre relația actuală care durează de 1 an și o lună.
Totul a început cu un bună după ce m-a văzut în stația de autobuz (fac naveta până la liceu). după am început pe facebook să vorbim, ne-am apropiat foarte mult, am început să ieșim să ne plimbăm cu bicicleta, peste o săptămână de la plimbările acestea..ne-am oprit în parc și ne-am sărutat (de la o poză în special pe care o pusese el...) și iar ne-am sărutat.
El credea că suntem împreună.
A 2 a zi la școală (luni) pe 12 mai, ne-am întâlnit de dimineață și am crezut că mă pupă pe obraz, dar el m-a sărutat și la ora 18 m-a întrebat dacă vreau să fiu cu el și am acceptat.
Totul este frumos și acum și mă bucur că am găsit o persoană așa minunată.
Nu cred că există perfecțiune. Fiecare persoană are gusturile ei și toate persoanele diferă.
O zi plăcută!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Perfectiunea nu exista, sau daca vrei, in inchipuirea fiecaruia e alta. Mie imi plac baietii bruneti, poate ca tie iti plac cei blonzi, iar exemplele pot varia.
Pentru mine, baiatul perfect e cel care ma determina sa ma indragostesc de el. Cand te indragostesti, orice defect al lui il vezi un atuu.
Primul sarut? Mi-a fost asa teama de el ( de primul sarut) ma gandeam ca nu o sa-i placa, lucruri de genul. S-a intamplat la colt de strada, baiatul e mai mare cu un an decat mine. Eram impreuna, doar ca, la inceput, evitam sa-l sarut, doar il pupam, mai tarziu, ne-am intersectat la colt de strada, mi-a luat chipul in palme si m-a sarutat. M-am lasat ''pe mainile lui'' si n-a fost asa de rau. Imi amintesc ca dupa aceea mi-a zis ''ce-a fost asa de greu?'' mi-a zambit si m-a strans puternic la bratul lui.
Iar acum, dupa ani si ani, imi spune ca dintre toate fetele cu care a fost ( are o relatie stabila acum), eu am sarutat cel mai bine. ''nu stiu ce naibii puneai in saruturile alea, dar am curaj sa recunosc in fata oricui, inclusiv fostelor, ca tu sarutai cel mai bine''
Te pup!

| Anonima2620 a răspuns (pentru NoSmile):

Aiiii...ce frumosss!