| alinamarinela a întrebat:

Care sunt primele tale 3 citate preferate si de ce? crezi ca te reprezinta in vreun fel?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. "Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura "
2. "Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger."
3. "Credinţa este forţa vieţii. Dacă omul trăieşte, este pentru că crede în ceva".

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

1.Nu plange ca s`a terminat, bucura`te ca s`a intamplat.
2.Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu sti niciodata cand va cade cortina.
3.Tragedia vietii nu este ca se termina atat de repede, ci ca asteptam atat de mult sa o incepem.

| monyk a răspuns:

1.Traieste clipa ca si cum ar fi ultima!
2. Speranta moare ultima!
3. Daca nu ai iubit in viata inseamna ca nu ai trait!
Ma reprezinta oarecum aceste citate pentru ca imi plaace sa traiesc clipa, sa sper si sa iubesc cu foc!happy

nony
| nony a răspuns:

¨Crezi in sansa ta¨
¨Iubeste ziua de azi, maine poate nu mai vine¨
¨Nu incercá sa ma schimbi, nu-mi plac ¨hainele¨ tale ¨

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

"Copilarie.Perioada a vietii umane, intermediara intre idiotia prunciei si nebunia tineretii-la 2 pasi de pacatele maturitatii si la 3 de regretele batranetii."
"Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cum ai muri azi!"
"A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta!"
...nu neaparat ca ma reprezinta...imi plac foarte mult happy

| Antrax a răspuns:

"Distruge sau vei fi distrus"

| inna a răspuns:

"So take my strong advice just remember to always think twice"-M. J.

Unele amintiri e mai bine sa la uiti.( filmul Memento)

...the past is always with us just waiting to mess with the present...and when it does I'll be watching.(Gossip Girl)

| diana a răspuns:

1.,, Vorbele unui om beat sunt gandurile unui om lucid".
2.,, Fericirea nu este decat o sanatate buna si o memorie proasta.
3.,, Zambeste! Poate fi mai rau"happy
:*

| Viuvi a răspuns:

Primu :
Daca iti doresti ceva din tot sufletul, tot universul va conspira in favoarea ta!
a2a :
Ceea ce nu traim la timp... nu mai traim niciodata.
si a3a :

Avem timp pentru toate. Să dormim,
să alergăm în dreapta şi în stânga,
să regretăm ce-am greşit şi să greşim din nou,
să-i judecăm pe alţii şi să ne absolvim pe noi înşine,
avem timp să citim şi să scriem,
să corectăm ce-am scris, să regretăm ce-am scris,
avem timp să facem proiecte şi să nu le respectăm,
avem timp să ne facem iluzii
şi să răscolim prin cenuşa lor mai târziu.
Avem timp pentru ambiţii şi boli,
să învinovăţim destinul şi amănuntele,
avem timp să privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp să ne-alungăm întrebările,
să amânăm răspunsurile,
avem timp să sfărâmăm un vis şi să-l reinventăm,
avem timp să ne facem prieteni, să-i pierdem,
avem timp să primim lecţii şi să le uităm după-aceea,
avem timp să primim daruri şi să nu le-nţelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp pentru puţină tandreţe.
Când să facem şi asta murim.

Nu stiu daca ma reprezinta insa imi plac ca sunt adevarate!winking

| Delisha a răspuns:

1.Pentru a-si demonstra iubirea fata de ea, el a escaladat cel mai inalt munte, a inotat in cel mai adanc ocean si a traversat desertul cel mai cumplit.Numai ca ea l-a parasit pentru ca el nu era niciodata acasa.

2.Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cum paradisul ar fi pe pamant

3.Cu timpul inveti ca grabind sau fortand lucrurile sa se petreaca, asta va determina ca in final, ele sa nu mai fie asa cum sperai.

| elseva5lei a răspuns:

1. " Dragostea poate uneori sa fie magie. Dar magia poate fi uneori doar o iluzie."
2." Viata e la fel cum ai interpreta in public un solo de vioara, invatad stiinta instrumentului pe masura ce canti."
3. " In distantele fara pamanturi se afla cel mai inalt si netarmuit adevar si e mai bine sa pieri in infinitul agitat, decat sa fii strivit de mal, chiar daca malul inseamna si siguranta." ( Herman Melville )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. "Fii asa cum esti si spune ceea ce simti, fiindca pe cei care ii deranjeaza nu conteaza, iar pe cei care conteaza nu ii deranjeaza."
2. Life isn’t measured by the breaths you take but by the moments that take your breath away.
3. "Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde." A. Einstein

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am multe citate care ma reprezinta si care imi ofera o anumita viziune a vietii...dar..sa ma gandesc la 3 dintre ele...

1."Oricat iti vei schimba infatisarea ramai ceea ce esti-Artur Schopenhauer"

2."Te voi invata sa dansezi valsul dragostei cum nici ingerii nu stiu sa o faca"

3."Realizezi ceea ce vrei numai cunoscand ceea ce vrei"

| maria1234 a răspuns:

1. viata e cea care se intampla cand esti prea ocupat sa iti faci planuri pentru viitor
2. Dragostea e ca vantul nu o vezi dar o simti.
3. Daca cineva ma va intreba de ce il iubesc voi raspunde pentru ca eu sunt eu si el e el.

| Sorin_Florea_Valentin_1997 a răspuns:

1. "Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura "
2. "Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger."
3. "Credinţa este forţa vieţii. Dacă omul trăieşte, este pentru că crede în ceva".

Întrebări similare