Buna!
Yo, personal m-am inteles bine cu toti profesorii:X M'au indragit
Dar un respect deosebit am pentru dns de lb franceza:X - cum a intrat in clasa 5-a si a vb in franceza, m-am indragostyt pe loc de aceasta limba :X acum trec a 9-a si voi avea alta profa, sper sa fie la fel de buna
Si visul meu este sa ma fac profa de lb franceza:X
M-am inteles bine cu toti, mai putin cu directorul scolii si proful de muzicaa.
Preferati(cei pe care i-am admirat mai mult)au fost profele de romana, dirigul si un pic cu proful de mate.(chiar daca e duuus)
Nu prea le-am suportat pe alea de limbi straine...
Mie nu imi placea deloc istoria si limba romana, dar am o relaie foarte buna cu proful de istorie si cu profa de limba romana si inceptul cu incetul au inceput sa imi placa si materiile.
il admir pe profesorul de istorie pentru ca e foarte intelegator cu noi, ne suporta si stie cum sa fac o ora interesanta.si plus de asta are un simt al umorului foarte dezvoltat.
la limba romana imi place modul in care preda profesoara, dar ea ca persoana nu are nimic special. pur si simplu stie sa predea totul in asa fel incat sa ne capteze atentia si sa ne starneasca interesul.eu una nu m invatat niciodata la romana acasa si ma numai note de 10.asta pentru ca profa preda in asa fel lectiile ca eu invat totul in ora nu acasa.
Paaai diriga e profesoara mea preferata, o urasc si o tipat la mine, dar ma gandesc ca-n viitor poate sa-mi fie de ajutor. Diriga e profa de franceza si e f plictisitoare (diriga nu franceza).
Imi place de prfa de chimie, e intelegatoare si totusi nu o poti fraieri, e glumeata, mai bine ar fi ea diriga mea!
Buna:Am avut relatii bune cu profesoara de biologie pentru ca explica inteles si avea simtul umorului...si chiar imi place biologia...
Eu de obicei ma inteleg bine cu profesoarele
Dar cel mai bine cu profa de english, de franceza(chiar daca nu imi place franceza)si cea de matematica(iubesc matematica).
Dar si cu proful de biologie pentru ca explica foarte bine.