| papatukjatlekjulk a întrebat:

Care sunt punctele tale vulnerabile?

Răspuns Câştigător
| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Pai acum punctul meu sensibil, este inima.
Si am observat ca toti vor sa ma atinga acolo...

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Aparent n-am, dar azi am descoperit unullaughing. La baieti, esti geniu daca ma convingi sa fac ceva anume, dar la privirea de catelus nu pot rezistablushing.

| Razvan a răspuns:

Cand cineva imi zice ca nu pot face un lucru.Devin vulnerabila pentru ca sunt in stare de orice pentru a-mi atinge scopul si uit sa mai privesc in perspectiva.Insa rar mi se intampla sa fiu provocata si doar de persoanele care ma cunosc suficient de bine ca sa stie ce aluzii sa bata ca sa ma enervezhee hee

Abh
| Abh a răspuns:

Nu suport sa aud copii plangand, mi se rupe sufletul.

| PurpleLadybug a răspuns:

Faptul ca cineva vorbeste ca alcoolul poate distruge si familii, sau despre parinti divortati...stiu si eustraight faceadica o tema despre unul din subiecte. dar mai mult timp...mai in profunzimestraight face Am ramas cu sechele ca mi'au divortat parintiistraight face

Ale tale?:-

| nobody_9468 a răspuns:

~Cand vad copii nevinovati, chinuiti pentru ca parintii nu le pot oferi un viitor solidsad.
~Cand ma loveste cineva in orgoliu si face anumite lucruri doar pentru a'mi demonstra ca eu nu exist
~Si cand le vad pe "rivalele" mele ca stau pe langa ex'ullaughing, chiar si prietena mea umbla cu elsad si totusi zic"e un nimic", pare ca nu ma doare, desi mi se rupe inimasad

Bafta.

| HBK a răspuns:

Pun suflet prea repede.

Întrebări similare