anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt regulile cind ti se incepe ciclul? Va rog ajutati-ma pentru ca nu stiu nimic!

Răspuns Câştigător
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Hey! Cand iti vine pentru prima oara ciclul nu trebuie sa te sperii! Daca esti singura acasa, trebuie sa iti pui un absorbant(Always, Libresse, Bella) de care vrei tu.Nu crede toate superstitiile legate de menstruatie! Ca de exemplu, sa nu faci baie; e o prostie! Incearca sa mentii o igiena, adica sa te speli de cel putin 2 ori mai ales vara in zona aceea.Acum depinde si cat de abundent este fluxul. Absorbantele trebuie sa le schimbi la cel putin 4 ore din cauza mirosului. Pune-ti sosete groase in picioare mai ales acum iarna, imbraca-te ca sa nu iti fie frig, nu te da cu sania in perioada delicata.Menstruatia tine cel mult 7 zile, mai sunt si cazuri in care tine mai mult, cum ar fi 10. Spala-te pe maini inainte si dupa ce iti schimbi absorbantul! Evita contactele sexuale.

| Bianca72 a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

Trandafiras multumesc de sfat dar sunt unele reuli adica sa nu te speli in timpul menstruatiei, sa nu fugi...care sunt aceastea va rog ajutati-ma!

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru Bianca72):

Ti-am spus, nu lua in seama toate superstiitle, cum ar fi sa nu fugi.De ce? A doar in cazul in care esti sportiva, da atunci o sa iti curga mai mult.De preferat e sa eviti.Aici ai dreptate.Dar cum sa nu te speli? Trebuie sa te speli.Gandeste-te numai la faptul ca sangele ala se usuca acolo si genereaza un miros anume.

7 răspunsuri:
| BLABLAGAGA a răspuns:

Nici eu nu prea stiu si am 8 ani deci nu prea se poate sa am ciclu. Dar mi-a spus mama ca atunci cand iti vine ciclu si esti la baie fa pe perete 3 cruciulite. De obicei cand iti vine ciclul ar trebui sa simnti putina durere sau asa a zis vara mea. Si apoi ar trebui sa simnti cum curge ceva. Acum revenind la cruciulite daca nu pui cele 3 cruciulite poti sa ai ciclu intre 3-10 zile asa cu acele 3 cruciulite va tine doar 3 zile. Ai grija cand iti vine ciclu trebuie sa te duci imediat la baie altfel poti sa te faci toata de sange. Mult noroc!

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru BLABLAGAGA):

Si cu ce faci 3 cruciulite? Cu marker-ul? Sau cu mana libera? Chestia asta cu zilele difera de la o persoana la alta.Nu e valabila pentru toti.

| LexieღLorraine a răspuns:

Pai nu trebuie sa ai picioarele reci (durerea poate veni si de la asta), nu sta cu fundul pe ceva rece, daca ai dureri mari pune'ti o sticla cu apa calda pe burta, si poti lua si niste pastile de durere. Bafta.

| denice1803 a răspuns:

Nu face sex neprotejat!