Bună.
Există riscul infectării locale cu eventual o extindere dacă nu este tratată corespunzător.
Nu se mai poate scoate, acolo rămâne (se mai poate scoate cu laser, dar poate rămâne urma, inestetic), etc.
Avantaj: să fie micuț, colorat, discret, nu la vedere (este plăcut cel mai intim, nu disponibil tuturor ochilor), se poate face semipermanent (după 6 luni se șterge singur), etc.
Mergi la un salon specializat pentru detalii.
Acum, tu decizi ce vrei să faci și cum.
Pa, pa.
In primul rand, iti zic din experienta, trebuie s-ti alegi cu mare grija ceea ce vrei sa-ti tatuezi...in sensul ca trebuie sa fie ceva care sa-ti placa toata viata! eu deja ma gandesc ...acum ca sunt ink tanara...imi place si mi se pare normal... dar cand voi avea 50 ani? ma ingrozeste ideea... mi se pare ridicola o femeie la 50 ani cu tatuaj...aici vrioam sa ajung. exista riscul sa nu-ti mai placa si sa vrei sa-l scoti si costa mult mai mult!
Daca ai grija sa mergi la un salon autorizat si te asiguri ca artistul are instrumente sterile, nu prea sunt riscuri. Eu cand m-am dus, eram impacientata, l-am urmarit pe tip cu privirea de cate ori se ridica si il tot intrebam daca sunt sterile. A desfacut toate instrumentele in fata mea, a lucrat cu manusi, a fost ok. Avantajele... Cum adica 'avantajele'? Ca ai pe piele un simbol care te reprezinta. La dezavantaje ar intra ca, daca il alegi fara sa te gandesti, o sa te plictisesti sau sa te saturi de el dupa o vreme, insa e permanent si nu mai iese. Iar la costuri, depinde de fiecare salon. Unde am fost eu, aveau tarife pe cm patrat, diferite pentru tatuaj alb-negru si color. Al meu m-a costat 150 lei, are cam 3/2 cm si e color.
Riscul e ca peste 1 an sa il detesti, sa nu te mai reprezinte, sau sa vrei sa il stergi. Din cate stiu sa il stergi e mult mai dureros decat sa ti-l faci. Avantaj, intri in randul tatuatilor, esti colorat pe piele si desenat... Ca preturi nu stiu...
anonim_4396 întreabă: