| Lexy_8521 a întrebat:

Care sunt riscurile si. avantajele unui piercing in buza inferioara? Thnk happy!

PS: nu vreau sa intre persoane care sa inceapa sa critice piercing-urile pentru nu acesta este interesul meu.

3 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Am multe cunostinte care au adoptat acest brand. Riscurile sunt de a te infecta ( in cazul in care nu ti-l faci la un salon de calitate), iti va ramane un semn ca o gaura in piele, se lipeste ea intre timp dar tot se va mai observa putin. Avantaje? Vei fi mai popular thinking
Succes!

| lola a răspuns:

Un risc ar fi ca ti s-ar putea infecta si altul ca diferite persoane, chiar si cei apropiati, ar putea comenta noul tau aspect[desi asta nu ar trebui sa te interesezeon the phone
Avantajele nu prea stiu care sunt.Eu am in barba. Dupa ce l-am facut parca ma simteam mai increzatoare.Eram si sunt f mandra de mine ca am mers pana la capat cu asta desi imi era fffoarte fricahappy
P. S. Daca iti faci si persoana care ti-l face nu iti spune asta sa mergi la farmacie si sa iti cumperi o crema dezinfectanta.Baneocin se numeste.Costa in jur de 6-8 lei.

| dulkika a răspuns:

Poti sa faci infectie la buza sau chiar sa se invineteascahappy