| Windfu a întrebat:

Care sunt sansele ca un tigan de 14-16 and sa ma bata? Ei stiu sa se bate? Eu am 25 de ani, 177 si 75kg, sunt curios cine ar castiga

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi cu o bucata de fier la tine pentru orice eventualitate, teava. Sau orice tip de spray sai dai in ochi apoi un hara kiri sa-l lasi la pamant si pleci relaxat. Aia traiesc ca in vestul salbatic

| ionur a răspuns (pentru mgtow):

Și eu sunt țigan mfmgtow -_- și nu am omort pe nimeni și nici nu am dat in Cao este clar vrei cearta mfmgtow-_-

Noi țigani suntem sportivi de mici de asta știm sane batem -_-

Și nu ne legam de oricine pe străzi dacă nu ne înjuri de morți.

| mgtow a răspuns (pentru ionur):

Va bateti ca niste furnici fara experienta... maldito perro laughing

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ar trebui sa ai grija cu astia ca pot scoate vreun cutit. Mai bine stai in banca ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Mai bine il eviti,mai ales ca nu ai motive sa te bati cu el.
Ai mai multi ani,presupun mai multa minte.
Sa zicem ca,, castigi'', ce rezolvi? de obicei ei vor sa se,, razbune''.Vin in gasca si va fi un,, razboi' continu.La 2-3 insi nu ai cum sa le faci fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te pune cu țiganii, ala nu vine să te bată asa, vine tot neamu cu săbile, asa e la ei

| Eriii a răspuns:

Probabil tu. Depinde de corpul fiecăruia. Dacă ești slabanog si n-ai deloc masă musculara si mai ești și scund, iar el e invers... condoleante csz. Dar Nu pricep chestia asta cu "țiganii știu să bate?" Nj frate, germanii(asta mi-a trecut prin minte ca ex) stiu? Cum unii germani știu și alții nu, așa și cu romanii și așa și cu țiganii. Intrebarea aia suna ca si cum consideri tiganii nu știu ce specimene. După parerea mea oamenii in general sunt niște "specimene" să zic asa(adică specimene scarboase și enervante și pur și simplu naspa, aș prefera să fiu pisică, știu ca nu îi pasa nimănui dar just saying), dar așa între etnii, nu mi se pare ca e nicio diferență(bine, pricepi la ce mă refer, înafară de chestii gen aspect, accent, limba, obiceiuri, uneori stil). Si nj ce șanse sunt. Depinde dacă are motiv. Dacă mi-ai da un motiv foarte bun să te bat aș faceo si sunt mult mai mică, din toate punctele de vedere. Dacă chiar vrea ar putea să îți scoată ochii și dacă e mai plasând ca tine(cred). A Si am uitat să zic, dacă e genul nașpa de țigan posibil să aibă vreo arma la el sau nu știu ce gang ascuns prin boscheti. deci idk vezi ce faci, dar niciodată să nu te bați cu un rom într-un cartier de romi că nu ieși ok, eu am mers odată intr-unul cu o prietena să îl luam pe alt prieten de-al ei și efectiv a venit o familie de romi la noi să ne amenințe că mai bine plecăm acum până nu se enervează. Si noi nu făcusem absolut nimic, nici nu ne uitasem nașpa la ei sau ceva.