| Erouanonim a întrebat:

Care sunt semnele ca te place?

5 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Sal /Pritene eu cred ca atunci cand te place o anumita persoana se uita la tine mai tot timpul face gesturi frumoase sau vorbeste frumos eu asa am patit happy asta incemna cand te place cineva sa a stai am uitat sa precizez ca atunci cand acea persoana te place iti spune ca te place direct happy e o chesti foarte draguta te simti apreciat

| Erouanonim explică (pentru Axys):

In ciuda numelui, sunt fata.Si stiu un tip care ma ura si acum se bga in seama.De la a fi vulgar pana la a fi dragut.Depinde de zi, si, sunt foarte confuza fiindca nu pricep ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un semn foarte bun ca te place este urmatorul: Daca esti cu ea si cu alte persoane intr-un grup de oameni, si cineva face o gluma si radeti toti, prima persoana la care se va uita esti tu. Se uita la tine pentru ca vrea sa vada daca si tu te bucuri de aceleasi lucruri de care se bucura si ea. big grin Inseamna ca te place.

| Axys a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e aici ai dreptate imi place raspunsul tau big grin it dau un vor sper sa nu fiu prea aiurea big grin dar sa fac eu de obicei dau si voturi big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Axys):

Stai linistit. Apreciez raspunsul tau cinstit big grin Din pacate eu abia noaptea trecuta am aflat de site-ul asta, si nu pot vota nici un comentariu happy

Întrebări similare