Ii scapa cate un compliment la adresa ta,fie el si discret,iti cauta prezenta,se aseaza langa tine,mereu vrea sa vorbiti,iti zambeste,iti vorbeste de pasiunile lui, iti arata piese, filme si cei mai place lui.Chiar daca ti se pare ca uneori vorbiti doar chestii banale,daca te place,atunci se bucura ca il bagi in seama Ah,si.o sa ti se para ciudat,dar multi spun,la sfarsitul unei conversatii pe messenger "ai grija de tine" sau "griji de tine". Ceva in genul asta (bine,stiu ca e o prostie, dar fiecare baiat care m-a placut, mi-a spus asta pe mess.ciudat,nu?)...Te pup.
Trebuie sa te ghidezi intai dupa comportamentul lui fata de tine.privire,discuti etc
Pai depinde si de baiat acum... daca este indraznet sa va da la tine foarte insistent si iti va spune ca te place...iar daca e mai timid o sa vb cu tine despre multe chestii plictisitoare si chestii din astea. daca este mai timid si simti ca te place, nu ezita sa-i spui.
Pai eu sunt baiat deci...In primul rand iti ia apararea si te intreaba ce mai faci si cateodata cand amandoi va uitati unul la altul nu va puteti lua privirea.