Nu prea stiu daca sunt niste anumite simptome pentru. asta, dar stiu cum reactioneaza fetele cand se indragostesc de un anumit baiat:
Pai daca ai citi si tu revista CoolGirl ai afla fara net!
1) Fata respectiva va incerca ca tot timpul sa-ti fie imprejur!
2) Ea o sa incerce sa iti atraga atentia tot timpul sau sa se comporte mai diferit cand tu esti imprejur!
3) Daca ea e tipul de fata mai timida, nu se va putea uita in ochii tai daca nu e cu nici o prietena de-a ei. Dar nu incerca stii tu> sa te holbezi la ea sa vezi daca se uita la tine sau nu...
4) O sa incerce sa afle cat mai multe despre tine, si intreaba si tu prietenele ei daca ele stiu daca ea te place- nu o sa poata tacea-stiu eu cum sunt fetele BARFITOARE! (nu toate sunt incluse)...
Deci chiar sper ca te-am ajutat
Sper ca o sa am funditzzza :X
Daca vrei sa mai vorbim despre alte chestii, --> dyana_skumpyk08 sau didiii_yo
Pupiki :*:*:*
Buna, poate semne ca simptome suna cam ciudat...in fine, pai depinde de fata, ce gen de persoana e, daca e mai timida ii ocoleste privirea baiatului, se roseste si tremura in fata lui, il priveste pe ascuns, depinde. Daca e mai cu tupeu, atunci se baga cu el in seama, glumeste cu el, se da pe langa el si ii zambeste foarte des, ba chiar bate diferite apropuri.
Scuze pentru numele de daghy14, insa sa stiti ca's fata si vreau sa stiu simptomele.
Scama_6413 întreabă: