Momentan parintii, saracii. Ma sponsorizeaza si pe mine si mai au grija si de celelalte datorii din salariile lor miscorate de iubitul nostru Boc. Cat eram in liceu primeam alocatie si bursa si nu le ceream bani decat foarte rar; incercam sa ma descurc cu cat aveam, dar acum in vacanta n-am mai avut nicio sursa de venit asa ca am fost nevoita sa mai apelez la ei Nu le-am cerut imposibilul, dar stiu ca le e greu. Acum intru la facultate, poate imi gasesc un job ceva ca sa nu-i stresez prea tare. Mi-as dori sa ma pot "sponsoriza" singura.
Nu prea cheltuiesc banii.De multe ori uit sa imi iau si de mancare cand imi capteaza atentie ceva/cineva.Prefer sa strang banii pentru diferite cadouri si cadoute
Sunt o pretentioasa cand vine vorba despre a primi si la fel de exigenta cu mine sunt cand si daruiesc
Am avut si bani castigati de mine. M-a invatat o lectie care e in proces de "rumegare":Niciodata n-as mai lucra la patron.Never ever. E jale.Acum am sa invat mai mult pentru a ajunge unde doresc si a evita oamenii aia
acvilasurprinzatoare112 întreabă: