JohnCena-Dc pentru ca e idolul meu este (dupa parerea mea) cel mai talentata, si puternic wrestler dinWWE, a demonstrat asta in repetate randuri in meciuri cu BigShow (cel mai mare atlet), RandyOrton, TripleH, raposatulUmaga si multi alty... ff buni wrestleri... Dar cireasa de pe tort a fost la breakingPoint 2009.Cand a fost legat cu catuse bataut cu 3 bate de kendo, batut cu un scaun, si, dupa ce a reusit sa se elibereze de catuse a pun manevra sa de final pe randy orton, a pus un STF si Orton nu a rezistat decat 5 secunde si a cedat.deci e cel mai bunWrestler
Britney Spears, Agnes Carlsson, Pixie Lott, Yohanna, Beyonce, Miley Cyrus.Cam aceste cantarete imi plac cel mai mult fiindca ma ergasesc in muzica lor.:X
Vedetele mele preferate...Cum a spus si siko...Guess Who, Vescan, VeritaSaga si multi altii. Dintre actori imi place Jensen Ackles
Buna.. vedeta mea preferata este Puyaaa ! Imi place atat ca artist cat si ca persoana si il admir pentru. faptul ca a reusit sa treaca peste toate obstacolele din viata sa, devenind astfel un adevarat artist. Puya rulllzz!
Bye
Jim Carrey deoarece este un actor de nota 10+. Am ras cu lacrimi la filmele lui Si mi se pare si modest
Vedeta mea preferata este Michael Jackson pentru ca A FOST si inca ESTE in inima mea cel mai MARE cantaret talentat de pe lume!