| ingerasanamarya_9029 a întrebat:

Care sunteti contra lui justin bieber si care il iubiti mult?

12 răspunsuri:
| YoYo a răspuns:

Nu sunt niciuna. Nu il iubesc asta e clar! Dar nici sa il critic... Nu stiu de ce il critica lumea pentru munca lui si sa fim sinceri este chiar bun. Poate are voce de fata, etc, dar el munceste, a muncit sa ajunga acolo si muzica lui suna binisorbig grin. Eu te'am spus parerea mea, ii las si pe ceilalti sa o spuna big grin

| PeAfara a răspuns:

De ceva timp a apărut acest fenomen numit JB.Toate fetele sunt înnebunite după el...am citit intr o zi, aici pe TPU, o întrebare pusă de o fetiţă care era gata să renunţe la prietenii ei pentru Bieber.Nu mi se pare normal să se întâmple aşa ceva. Zilnic când intru aici... găsesc întrebări despre JB, acestea fiind întrebări stupide.de genul : Vă place Justin Bieber?, sau Îl iubiţi pe Justin Bieber?
Unii oameni de aici au nevoie de ajutor, pe când alte persoane pun întrebări doar pentru a se afla ăn treabă.
Nu am nimic personal cu Justin, dar sunt contra!

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Contra contra contra contra contra pentru totdeauna contra \dancingangry. Nu am nimic cu cei care asculta acest fenomen!laughing

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Nu sunt nici contra lui, dar nici nu il iubesc :p

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Voi traiti in continuare in universul vostru paralel! N-aveti ce face? Impuscati-va frate. CONTRA!

| xjustfearless a răspuns:

Nu sunt contra. Sunt un fan de`al lui, dar nu infocat sau disperat.

| ArcticMonkey a răspuns:

Contraaaaaaaaaaaaa!
M'aţi auzit toţi fanii Gayber?
daca nu...Again:Contraaaaaa!

Hate Him Hate Him Hate Him Hate Him!

| IloveJustinBieber_6148 a răspuns:

Il iubesc categoric

| ralukiy a răspuns:

Nu am nimic cu el, dar mooor cand ii vad p'astia/p'astea care sunt morti/moarte dupa el...pana la urma cine e asta mah? ca numa JB au in minte. a venit el acum vreo 2 ani si zici ca este de un secol in lumea muzicii_sa fim seriosi(parerea mea)

| ideifixeneatinse a răspuns:

Nam nimic cu saracu justin dar unii il critica pentru ca si``a luat`o in cap.a devenit un copil fitos care crede ca are lumea la picioare.
mie sincer imi place cum canta dar nu-mi place caracterul lui.

| AnUtZa_5621 a răspuns:

Justin Bieber... mmm... mie imi place cum canta dar sincer nu imi place cum arata.

| ingerasanamarya_9029 explică:

Sincer va multumesc pentru raspunsurile date dar referitor la uni dintre voi nu trebui sa il criticati cum a spus PINK el munceste extrem de mult si isi merita laudele si da si mie imi place tare mult de el dar nu-s disperata sa nebuna dupa el aaaaaaaaa si inca ceva daca atunci cand a aparut tate fetele au sarit pe el si toata lumea vb despere el nu-i vina lui doar atat cai simpatic si dulce si lumea la placut na a avut nicio vina si da PINK ai dreptate uneori este fitos is incapatanat iar alteori de bun si dulce DAR ORICUM VA MULTUMESC PT CA MI-ATI RASPUNS LA INTREBARE!

Întrebări similare