Buna! din punctul meu de vedere naturaletea e cheia. daca tu te simti frumoasa, asa te vor considera si cei din jur. hai sa iti dau un exempu: cea mai populara fata din liceul meu nu se machiaza niciodata dar mereu e in centrul atentiei si toata lumea o place; asta pentru ca e de treaba si mai ales pentru ca se simte bine in pielea ei... nu conteaza cate kile de fond de ten pui pe tine, ci starea ta de spirit, mai ales ca frumusetea trebuie` sa vina din interior. si in plus, daca te makiezi de la o varsta frageda, pe la 20-25 de ani vei arata ORIBIL! So. take care and be yourself!
Normal da. dar noi punem fel si fel de macheajuri pe fata...ne imbatraneste.dar aratam si noi mai cochete b-)
Tot timpul, o fata nemachiata, nerujata, fara fond de ten de iti vine greata pana la urma! Pe mine m ai cuceri fara sa fii machiata mai repede decat sa fii machiata! Conteaza sa fii frumos pensata!
Secretul e sa iti faci un machiaj care sa para natural, e foarte complicat, te chinui cate o ora in oglinda ca sa pari nemachiata ) stiu ca suna stupid, dar astfel iti ascunzi inperfectiuni ale fetei
Buna,dupa parerea naturaletea, trebuie pastrata si nici o fata nu ar trebui sa se macheze parerea mea si eu sunt fata si nu m-am machiat in viata mea, cine te place te place si fara machiaj.sa nu-i asculti pa altii!
Lyndsey întreabă:
MistikkGirl întreabă: