| Aurelia a întrebat:

Care vi se pare ca mai frumoasa perioada din viata: prima copilarie(pana in 14 ani), adolescenta(pana in 18 ani) sau dupa ce devii major?(peste 18 ani)? De ce?

Răspuns Câştigător
| daii a răspuns:

I-Adolescenta
II-Copilaria
III-Restulhappy

by daiiwinking

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu-mi vine a crede, dar eu zic ca acum imi traiesc cei mai frumosi ani.
Dar bineinteles, fiecare varsta cu partile ei bune/frumoase.

| clawss a răspuns:

Intreaga viata e frumusete, chiar daca are si parti neplacute!

| Razvan a răspuns:

Eu zic ca cea mai frumoasa e cand iesi la pensie.Atunci,abia atunci nu mai ai stres de nimic.Iti duci si iti aduci nepotii de la gradinita, te certi cu barbatul, imi mai dai cate o cratita in caplaughing, si in sfrasit privesti viata dintr-o perspectiva daca nu mai entuziasmata macar mai alturistahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana in 14 ani deoarece nu ai nicio grija, nu te indragostesti si suferi din dragoste :-

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fiecare etapa a vietii are frumusetea ei.

| catalina_2916 a răspuns:

Cea de pana in 14 ani pentru ca atunci n-ai griji, probleme, ...totul e roz pentru tine...pe cand atunci cand cresti apar problemewle pe care nu stii cum sa le rezolvi, plangi, suferi... e f dificil... ce rau imi pare ca a trecut asa de repede copilaria pe langa mine...regret ca atunci cand eram mai mica imi doream f mult sa fiu mare, la liceu, la facultate...acum vad ca totul nu e asa cum pare... daca as mai putea sa dau anii inapoi... dar stiu ca nu se pote sad

| crissydiana a răspuns:

Prima copilarie:pana in 14 ani

| vykkusor a răspuns:

Pentru mine cea mai frumoasa perioada a fost si este adolescenta, pentru ca acum traiesc cele mai frumoase clipe din viata mea.