Sa vezi ce frumos ninge afara si sa stai in clasa ascultand cum citeste` profu` de romana ``baltagul``...
Sunt multe lucruri,. dar cel mai greu mi se pare ca este sa te umilesti in fata celorlalti
Cel mai greu lucru? Sunt mai multe.Cum ar fi sa ma schimb in trening la ora de sport, desi imi place sportul., dar sa joc in blugi . Nu poti injura de fata cu profesorii(unii). Sa stau in clasa cand e frumos e afara.si multe altele. Tie ce lucru ti se pare cel mai greu de facut la scoala?
Constiinta nu m-a lasat sa copii, si acum ma mustra... dar intr-un fel ma simt impacata ca am copiat la chimie fizica pentru ca sunt la profil uman.a..si e f.greu sa fii sefa clasei. m-am saturat!
Atunci cand stiam ca dau test sau teza la mate, stiind ca nu e una din materiile mele preferate eram mereu foarte stresata.
Păi să vedem. Cred că cel mai greu lucru pe care l-am făcut la şcoală a fost. să fac 10 flotări la ora de sport (mda, nu sunt bună la sport ) hmm. şi altceva... e foarte greu să-mi suport colegii cocalari zi de zi care mă terorizează spunându-mi Satana pentru că ascult rock