| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a întrebat:

Care vi se pare cel mai stupid film? ( mie avatar nici 2 nu-i dau 0, 50 merita urat rau )

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

95% dintre filmele din "main-stream" şi cam 80% din filmele americane în general.
Filme extrem de penibile: Avatar, Twilight(ambele), the hurt locker, rambo, terminator 1 şi 2, Titanic.

Sănătate.

12 răspunsuri:
| love44katyp a răspuns:

Tema de la avatar e aberanta... dar efectele sunt superbe

| Pho3nix a răspuns:

Daca Avatar e stupid, inseamna ca New Moon e capodopera?!
Nici vorba.

| Alecsanndraa a răspuns:

Sincer nici mie nu imi place avatar.nu imi place partea cu razboaie, cu masinariile, nu-mi plac spiridusii aia albastrii rolling on the floor, singurul lucru care imi place este insula pentru ca sunt plantele alea colorate pacolo, atat. dar nu cred ca este unul din cele mai proste (PAREREA MEA)

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia explică:

Bine hai cam exagerat nu e cel mai stupid bine uite merita un 5 dar max 5 dar hai sa fim seriosi tema e praf bine ca are unele efecte bune da da restul total dezamagit pentru 2010 ma asteptam la ceva mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca avatarul era foarte aproape sa castige ocarul nu l.as clasa asa jos e un film reusit

Pai da sunt atatea filme bune care nu st apreciate si multe ajung la oscar care sunt f naspa dezastruoase nu toate unele st f bune dar unele prea naspha

@kongeriket deci parca mi-ai citit gandurile intreadevar faci parte din categoria care recunoaste un film bunwinking bv sanatate si tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| Klara a răspuns:

Cele mai tampite filme mi se par alea cu Jackie Chan straight face

| zalisa a răspuns:

Titanic nu e penibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa te lasi de vazult filme happy. Twilight intr-adevar a fost un film destul de stupid, dar the Hurt locker, Rambo, Titanic au au fost si inca sunt niste filme superbe. Avatarul vazut la cinema m-a lasat cu gura cascata, Niste efecte senzationale, de nota 20.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e nu sti sa recunosti filmele bune