Taur cu siguranta...si nu ma refer neaparat la tine si berbecii sunt incapatanati...si balantele sunt balanta si stiu multe balante si stiu cum sunt. dar cea mai incapatanata zodie cu iguranta taurul
Balanta am auzit de la multe persoane. Si este adevarat si iubitul meu si mi-a zis ca sunt foarte incapatanata
Zodiile de foc, adc berbecul, leul si scorpionul...eu sunt berbec.si nu iti vine sa crezi ce pot face pana nu optin ce vreau(glom).(sau poate nu!
Eu iti spun sincer ca leul e cel mai incapatanat. Eu sunt leu si cateodata imi dau seama ca incapatanarea si orgoliul sunt defectele mele principale.
Varsatorul.Nu cred in zodiac, dar cu persoanele din zodia asta nu ma am la suflet. E o chestie bizara, stiu
@Anelisse spune foarte bine. Zodiile de foc sunt cele mai incapatanate. Respectiv berbecul, leul si scorpionul.
Eu, si sunt gemeni dar ce pot sa zic, fostul meu prieten cu care am fost un an era taur si f incapatanat!
De fapt scorpionu nu ii zodie de foc
taurul, fecioara, berbecul si leul is cele mai incapatanate poate si capricorn si sagetator