Familie nu am doar parintii care ii mai vad in ziua de azi, si cariera nu aleg pentru ca nu imi bat capul sa invat chestii care nu au rost in viata, cel care vrea un viitor bun sa invete si e treaba lui ce decizie ia.
Pai daca ai Familie te ocupi de Cariera daca nu ai familie inca...vb in mare te ocupi De cariera
Familia...dar mai inkolo o sa vreau sa plec in alta tara pentru a munci.si o sa fiu departe de familie.dar tot ei sunt pe primul loc
In primplan as pune familia, fiindca aceasta ma poate ajuta mult si ma poate sfatui, iar in viitor imi poate influenta pozitiv(cred eu) alegerea carierei mele potrivite.
Eu as pune pe primul plan familia, copii apoi cariera. nu cred ca pe sefu tau il iubesti cum iti iubesti copii sau ceva de genu. dai si funda?
In primul rand cariera, pentru ca fara ea nu poti face nimic in viata. Si familia este foarte importanta dar este necesar si sa ii poti oferi ceva. In cazul in care nu ii convine ca te ocupi mai mult de cariera, cel mai indicat ar fi sa vorbiti cu totii deschis si sa le explici cat de importanta este pentru tine dar si pentru ei, si ca este nevoie si de bani pentru armonie.
Nu-ti pot spune ce sa alegi, dar incearca sa ai grija de amandoua pentru ca in viata noastra e nevoie de ambele, nu poti fi fericit fara familie, dar nici nu poti trai fara cariera (in cazul in care de acolo vin bani)
Familia si dupa aia cariera pentru ca familia o sa te sustina in orce decizie pe care o iei
Salut,ma numesc calin.In primplan as pune familia deoarece ea sisanatatea sunt cele mai importante in viata. Sper ca am fost de ajutor.
avalon întreabă: