anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat aveti media pe semestrul 1 la liceu? eu am intrat cu 8.88 la liceu si am media pe primul semestru abia 7.94,ma simt foarte dezamagit de mine! nu stiu ce sa fac si cu asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se compara atunci cand esti in gimnaziu sau esti la liceu. Poate ai avut o problema cu profesorii nu te-ai acomodat si nu ai avut timpul necesar ca sa le stii modul lor de predare si toate acestea...Nu-ti face grij mereu pe sem al doilea iasa mai buna media pentru ca deja incepi sa cunosti fiecare profesor in partebig grine ceva normal, dar totusi nu lasa asta sa vina de la sine fara sa depui putin efort adica sa inveti asa cum stii u mai bine

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Notele sunt subiective. Oare cand vor intelege elevii asta?raised eyebrows
Conteaza cu ce ramai in capwinking
Nu mai fi dezamagit si nu-ti mai bate capul pentru ce a fost pregates-te pentru ce va fibig grin

| Hmmmm a răspuns:

Eu am intrat la liceu cu media 9 fix acu 2 ani jumatate.
iar acum.in clasa a 11a p primul semestru am media 7. 20
nu is dezamagita de mine deoarece is constienta ca nu meritam mai mult avand in vedere ca anul acesta chiar nu am invatat aproape deloc. din contra ma bucur ca am macar media p care o am si nu am o nota mai mica.
oricum d semestrul viitor am promis sa ma apuc d invatat si sper ca o sa ma si pot tine d cuv.

| daii a răspuns:

Am intrat cu 8. 58 si mi-a iesit 8. 22. e naspa dar asta ebig grin In sem 2 o sa fie mai binehappy

by daiiwinking

| User a răspuns:

Noh nu te stresa... nu vezi ca in ziua de azi scoala e doar cu numele?! Te poti sterge cu diplomaoh go on

Nu vedeti ca tara ne vrea prosti?!

| Kassandra1408 a răspuns:

Primul semestru e intotdeauna cel mai greu - important este sa te afirmi ca profesorii da te ia de bun, sigur ti-ai stricat media din cauza testelor initiale - incearca in sem 2 sa fii printre cei buni fara a fi tocilar( fii activ la ore, pune multe intrebari, fii atent, nu copia si adu completari) Eu sunt la filo bilingv intr-a 12 si in primul semestru am avut cea mai mica medie din toti anii 9, 47 - in aldoilea am avut 9, 64, deci tot raul spre bine

| Ionutzsa a răspuns:

9, 77
Si sunt pe-a 10 `awinking

P. s : nu-ti fa griji, e normal sa nu mai ai mediile la fel ca in generala, trebuie sa te obisnuiesti cu profii, cu colegii, sigur in semestrul 2 o sa avansezi.

| cipri08 a răspuns:

Cred ca e o coincidenta dar si eu am intrat tot cu 8. 88, iar primul semestru al clasei a 9-a l-am terminat cu aceeasi medie 8. 88. Incep sa cred ca viata mea e o mare coincidenta! laughing

| cristina4love a răspuns:

Am intrat cu media 8. 50
mi-a iesit media semestriala 9. 85

| Aries90 a răspuns:

Mi-a iesit 9. 52, si la admitere am intrat cu 9. 57

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Sunt in clasa a a7a si mi-a iesit media 9. 64 big grin as fi vrut mai mult (pare ciudat dar am avut medii mai bune). Cred ca trebuie sa inveti mia mult si fa exercitii in plus.

| madycoco a răspuns:

9, 68
Sunt clasa a12a.

| aripifrante a răspuns:

La admitere am avut 8. 04 acum 2 ani.Nimeni nu se astepta sa invat asa de bine. Mi-a iesit 9, 05! Si sunt mendra!