Mda, cam oldie commuri, dar imi fac treaba si zic asa, se baga prea mult in preturi, adica, multi care isi fac(mai mult de un tatuaj sau ceva mai cu insemnatate decat un fluturas)au in cunostiinta pe cine si unde! Daca esti novice, te mai duci si cu banii limitati, vei avea surpriza sa nu iti dea "matematica elementara" data de Anonim, te duci frumos, la un salon, intrebi: Bah nene?, asa si vezi ce iti zice, eu cand l-am facut pe al meu, mi-a luat mai mult decat trebuia, oricum, in cazul durerii, e suportabila, o sa te vaiti mai multi ca ai sa vrei sa te scarpini, sa faci un dus ca lumea... durerea, e trecatoare, dar tatuajul iti ramane pe viata, asa ca...incetati cu fluturasi si cu margele, faceti ceva sa va bucure ca il aveti si la 90 de ani, faceti o arta din el, nu un avatar de pe mess.
Salut sunt jymmy am un salon de tatuaje in bucuresti fac toate tatuajele care le doriti am su foarte multe exemplare cu tatuaje.si la fac eftin.pe timp de creiza. datuaj la 10 cm este 50 ron. tatuaj 20 cm 100 ron. tatuaj 30 cm 150 ron. fac si la fete si la baieti.id meu este seducatoru.2008.mail seducatoru. 2008@yahoo.com.nr tel 0764050700.va astept rog seriozitate.
Salut sunt jymmy am un salon de tatuaje in bucuresti fac toate tatuajele care le doriti am su foarte multe exemplare cu tatuaje.si la fac eftin.pe timp de creiza.datuaj la 10 cm este 50 ron.tatuaj 20 cm 100 ron.tatuaj 30 cm 150 ron.fac si la fete si la baieti.id meu este seducatoru.2008.mail seducatoru.2008@yahoo.com.nr tel 0764050700.va astept rog seriozitate.
Ca sa devii tatuator, iti trebuie anumite studii... facultate de medicina? Sau doar sa fii putin talentat la arte si iti faci salon?
Mai bine nu va invadati corpul cu prosti dupa moarte veti da socoteala pentru acele lini din pacate in biblie la 1497/23/1 scrie asa ceva
Gresit, cel mai rau doare-n cot pentru ca iti bate in os. Daca observati pe cot este doar pielea...
Salut as vrea sa imi fac un tatuaj pe brat cu numele florinel c-am cat coasta?
Eu execut tatuaje in Bucuresti, pentru cine vrea 0748404577 Roxana ma cheama.
Nu il fa vara. Razele UV iti pot dilua ink-ul din tatuaj si o sa arate oribil. Iarna e cel mai bun moment pentru a te tatua.
anonim_4396 întreabă: