Salut Mircea.
Si eu am vrut sa aplic la scoala militara.
Prima data am fost panicat rau..am zis ca sunt gata cand i-am vazut pe toti profesorii, toti elevii si toti parintii aia
Pai eu nu am fost deloc pregatit..adica nu e greu examenul deloc, Doar la alergare 1 km e ceva mai greut ca iti trebuie rezistenta si sprint in acelasi timp sa te mentii pe primele locuri.
La sala o sa fie usor : Te pune sa sari de pe loc din 3 sarituri o limita (Asta chiar e usoara), Dupa.te pune sa faci tractiuni (Minim 5, dar daca nu poti, faci cate poti dar se pun penalizari), Dupa va pune sa mergeti in echilibru pe o bara, Dupa sariti capra (Fara trapez), Va dati peste cap, Acum aveti un patrat mare impartit in 9 patratele; fiecare patratea are cate o cifra dar ele nu sunt in ordine : tu trebuie sa sari in ordinea cifrelor (1, 2,3...) pe fiecare (Aici e greu ca esti ametit dupa ce te`ai dat peste cap ), Apoi aveti mingea medicinala si treceti cu ea printre jaloane, iar dupa : sprint 2-3 m
Cel mai bine (Parerea mea) este sa te antrenezi la sprint, rezistenta si la tractiuni Dar eu spun ca ordinea in care le faci nu conteaza, atata timp cat faci. Faci ce si cum ai chef
Bafta, sper sa te vad unde vrei sa ajungi!