| CastiCuMicrofon a întrebat:

Cat de important espe pentru voi, ca adolescenti, modul in care se imbraca prietenii si colegii de clasa? Ce rol joaca imbracamintea in popularitatea lui?

Răspuns Câştigător
| BlackEyedGirl a răspuns:

Cand eram in generala, prieteniile se bazau doar pe cum te imbraci si cati bani ai, daca veneai 2 zile cu aceeasi bluza, sau nu era de firma, erai bataia de joc a clasei. Acum la liceu la mine nu se mai pune accent pe cum se imbraca, doar ca, cei mai populari, fitosi sau de bani gata normal ca se imbraca mai frumos, isi iau haine de firma, iar cei mai modesti, care stau mai mult si invata, se imbraca mai normal, nu asa frumos, cu haine mai ieftine. Deci in multe cazuri iti poti da seama daca o persoana e populara dupa felul cum se imbraca, dar nu e o conditie generala.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Acest aspect nu ma intereseaza, nu consider ca popularitatea sta in imbracaminte, si nici nu consider ca este o calitate sa fii popular. Ultima intrebare nu am inteles-o, nu stiu la care "lui" te referi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stilul vestimentar este unul dintre ultimele criterii după care-mi formez o opinie despre cineva. Fiecare se îmbracă aşa cum vrea, deşi toţi au setat ca un fix să fie mereu "la modă".

| FuriaGogoasei a răspuns:

Pentru adolescentii de astazi e prea important cum se imbraca, adica am vazut prieteni care prefera sa nu manance ca sa-si cumpere haine. Multi oameni sunt ipocriti, chiar pun pret pe haine, imbraca-te cum iti place, fi ce iti place.

| CastiCuMicrofon explică:

PS: vreau sa fiti sinceri, nu vreau sa aud doar "Nu este important cum te imbraci..."