| GiuliaGiuly a întrebat:

Cat de mult ar trebui sa am incredere in prieteni?

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Tu ar trebui să ştii. Din moment ce îi numeşti prieteni înseamnă că-i cunoşti destul de bine încât să-ţi dai seama ce-i de capul lor şi de ce sunt în stare.

| GiuliaGiuly explică (pentru Rockart):

Poi...sti cum e de aceea am intrebat ..pentru ca eu nu prea am incredere in ei..si nu sti-am daca este bine.sau rau!

8 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Cam 50%, pentru că niciodată nu ştii când te pot trăda.

| Ramonelle a răspuns:

Buna Giulia! Eu cred ca nu ar trebui sa ai incredere mare in prieteni, nu iti dezvalui toate secretele in fata lor.De cele mai multe ori o sa-ti iei teapa, crede-ma pe cuvant!

| GiuliaGiuly explică (pentru Ramonelle):

Da,se poate...multumesc...am sa pun in aplicare cate ceva de la fiecare raspuns.

| draguta112 a răspuns:

Depinde ce fel de prieteni sunt! Daca sunt perversi deloc, daca se vand tot deloc doar daca iti sunt aproape la bine la greu cand ai bani de buzunar cand nu ai bani sa nu plece cu altii sa stea tot cu tine.Prietenii care fac asta trebuie sa ai incredere in ei!

| GiuliaGiuly explică (pentru draguta112):

Da multumesk.mai voi gandii la ce mi-ai spus!

| CapsunăIdk a răspuns:

Hei, Giulia.Niciodata sa nu ai incredere maxima in prieteni, in orice moment ei te pot trada adica sa dezvaluie secretele tale intregii lumi de aia nu trebuie sa le spui secrete mari chiar daca este si cel mai bun prieten al tau pentru ca va veni o zi cand o sa va certati si el/ea ca sa se razbune pe tine va zice secretul tau in gura mare asa ca stai mai usor cu impartasitul secretelor.Pup.

| GiuliaGiuly explică (pentru CapsunăIdk):

Multumesc pentru raspuns...Am sa il pun in aplicare...big grin

Întrebări similare