Depinde de baiat si de sentimentele lui.
Daca nu te place.sau nu te iubeste se da doar in vant prin asta.
Adica se da mare. Zice ::,, Uite fata aia e innebunita dupa mine,, ma plac fetele sau ceva de genul asta''.
Ei bine daca v-ati despartit simte si vede si el ca incerci sa lupti pentru el si ca il iubesti. sau tii la el!
Ca sa cuceresti un barbat in primul rand trebuie sa ii arati ca esti demna sa ii faci provocarile. Sau pur si simplu. fizicul.
Majoritatea barbatilor pun mai mult pret pe fizic. si nu pe caracter, nu pe gesturi sau sentimente!
Conteaza acest lucru. doar pentru placul pe sine.
Ei bine sa revenim la intrebarea ta.
Depinde de baiat cum ti-am mai zis.
Totusi intr-o relatie nu trebuie doar tu sa faci pasi. si el doar sa fie cu tine datorita pasilor tai!
Si tu trebuie sa faci un pas.si el trebuie sa faca un pas. Daca numai tu faci si el nu. el insusi da dovada ca nu ii pasa daca azi te desparti de el. sau ca maine te impaci cu el. Nu ii pasa statutul relatiei voastre!
Sper ca am putut sa iti raspund!
Conteaza enorm de mult dupa parerea mea.asa ii areti ca il iubesti si ca il vrei cu adevarat.si asta conteaza pentru oricine deoarece degeaba ii zici ca il iubesti daca nu ii arerti acest lucru. iar luptand pentru dragostea lui exact asta faci. ii demonstrezi ca il iubesti
Sincer? Nu cred ca pentru el conteaza foarte mult.Adica da, se simte bine ca vede ca "mori" dupa el si cateodata si-o ia in cap.asa sunt majoritatea baietilor.Chiar daca te iubesc, le place sa fie in centrul atentiei, le place sa le faci "pe plac".
by daii
Nu stiu cum gandesc altii, pentru mine ar conta extrem de mult ar fi ca o adevarata declaratie de dragoste .
Cred ca conteaza la fel de mult cat si pentru o fata. ii arati cat de mult il iubesti si cat de mult tii la el si ii esti fidel.dealtfel cred ca o relatie in asta consta : sa lupti pentru iubirea divina in ambele cazuri(fata si baiat)
Pentru un baiat conteaza foarte mult, doar asa poate sa-si dea seama ca ti al el, si ca il iubesti.Altfel n-ai avea cum sa-i demonstrezi ca tii la el!
Foarte mult si depinde si in ce cazuri
Eu sunt baiat
Eu daca sunt aparat in ori ce situati raman recunoscator...
Nu uit nici o data de acea persoana care ma ajutat si
sunt mereu sigur ca o voi ajuta si eu
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: