| BAd-RoMaNcE a întrebat:

CAT DE MULT CREDETI IN HOROSCOP? VA INFLUENTEAZA INTR-UN FEL SAU ALTUL CE >>>SCRIE?::sadDE EX.: DAK SCRIE K AZI VEI PRIMI O VESTE REA STAI SI ASTEPTI SA VINA VESTEA REA SAU...)

6 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Nu te lua dupa horoscoapele aparute prin ziare, reviste sau pe net.Sunt totusi astrologi care pot prevedea anumite evenimente-proportie f. mica poate fi si din intamplare

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu prea am incredere in horoscop.happy Cateodata se adevereste horoscopul iar cateodata nu.happywinking

| alexa a răspuns:

Eu sincer mai citesc horoscopul dar nu ma influenteaza cu nimic
acum hai sa fim seriosi... daca scrie la o zodie k va avea zi proasta asta inseamna k toti din zodia respectiva vor avea o asa zi? poate unii chiar iau un examen in ziua respectiva...ar trebui sa fie tristi?
depinde foarte mult de temperamentul feikrei persoane si de personalitatea ei...parerea meawinking

| kh1ss a răspuns:

Horoscoapele au rolul lor... acum depinde de tine daca crezi sau nu... pe mine horoscopul nu ma influenteaza

| simonEsays a răspuns:

Cred daca scrie de binebatting eyelashes)

| blackcat_3605 a răspuns:

Niciodata nu am crezut in horoscop. Mi se intampla de multe ori sa citesc intr-o revista ca o sa am ghinion, iar in alta ca o sa mi se intample ceva bun. Asa ca de ce sa mai imi bat capul? Sa fie ce-o fi.pana la urma viata noastra nu se rezuma la un horoscop

Întrebări similare