Eah daca ar fi sa ne luam dupa parerile altora am fi la 2 metri sub pamant! desi nu am vrea sa le luam in considerare o facem, din pacate...
Depinde cine isi spune parerea. Daca este o persoana apropiata care vrea sa ma corecteze asupra comportamentului meu, insa sa o zica in asa fel incat sa nu ma simt criticata o iau in considerare atat cat pot, asta daca la un moment dat realizez ca are dreptate.Insa nu crede ca-i dau dreptate, ci doar imi schimb comportamentul, atat!
Daca este vorba despre "altii" nu ma doare nici in cot de parerea lor.Fie ea buna sau rea! Desi la un moment dat m-a durut criticile unora care pur si simplu vorbeau doar ca sa ma faca pe mine de rahat in scoala, insa toate acestea m-au pregatit pentru un viitor negru.
Bafta.
Acum ceva vreme imi pasa, mai mult. Pana cand mi-am dat seama ca nu este o parere ci mai multe. Daca le cantaresti iti dai seama ca balanta se inclina spre pareri mai rele. Cum nimeni nu stie ce gandesti si ce iti doresti de la tine nu este valabila parerea lor.
Asa e la mine, ascult dar nu dau importanta
Parerea celor apropiati conteaza pentru mine chiar daca tot ce vreau eu fac.Insa ce spune "lumea" nu ma intereseaza.
Acum cred ca m-am mai maturizat, si nu-mi prea pasa, ma doare doar ce spun oamenii cei mai apropiati sufletului meu-mama, pritena, iubitu, in rest. mii paralel. e usor sa traiesti pur si simplu, e usor si placut!
Depide de ce e legata parerea daca e legata de o activitate sau ceva de genu o mai eu in considerare dar daca e despre mine nu-mi pasa buna rea ce o fie asta is eu nimeni nu ma schimba
asta is eu si cu asta basta
Ascult sfaturi şi păreri de la toată lumea care-mi dă, dar nu-mi influenţează deloc deciziile. Până la urmă, tot cum vreau eu fac.
In masura in care casc gura la respectivul/respectiva imi zice cum sta treaba, ascult ce imi zice, si apoi simt cum imi iese ca in desenele animate pe urechea cealalta
Imi pasa pentru ca in functie de parerea celorlalti imi dau seama unde gresesc si ce trebuie sa schimb pe viitor.