| Anonim1234568779 a întrebat:

Cat de mult poate fi ranita o persoana incat sa iubesca,sa imbratiseze,sa se plimbe de mana,sa aiba amintiri, sa fie gelos si cointeresat de cineva dar in acelasi timp sa zica ca nu stie ce face si nici ce vrea si ca nu vrea sa repete greseli ca sa te raneasca? Cat de ranit poate fi un barbat ca sa refuze sa-si deschida inima in fata unei persoane? Cat de ranit poate fi un barbat? Ma intreb oare atat de mult a iubit ca intr-un final sa aiba inima in bucati,, e posibil oare?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

E destul de posibil.
Dar nu orice barbat trebuie sa fie ranit ca sa nu isi deschida inima in fata unei persoane. Mai sunt si alti factori care influenteaza aceasta situatie.
Si mda, se poate ca el sa fi iubit foarte mult pe cineva si apoi sa aiba inima in bucati.
Am avut si eu un moment in care am iubit cu adevarat pe cineva, dar cred ca doar eu o faceam. Si acum am regrete. Dar asta nu ma impiedica sa ma deschid in fata cuiva.
Ma rog, e mult de spus happy. Dar mereu imi vine in minte ca : nu merita sa plangi dupa cineva, iar daca merita, atunci nu te facea sa plangi.

Dar referitor la ce ai scris, cred ca un barbat poate sa iubeasca prea mult pe cineva, poate sa dea totul pentru acea persoana incat el sa nu mai ramana cu nimic. Si cand acea persoana o sa plece, o sa ia si o parte din barbatul respectiv cu ea. Iar el incepe sa isi piarda increderea in sine si in oameni.
Oare e corect ce spun? Poate sa mai adauge cineva ceva?

| Anonim1234568779 explică (pentru DoarBogdan):

Ideea e ca a facut multi pasi spre mine. poate prea directi.
Cu 3 luni in urma el s-a despartit, insa cand i-am spus ce simt mi-a zis sa mai astept putin pentru ca nici el nu stie ce vrea si nici ce face, asta inseamna ca atunci cand e cu mine el nu e constient ..cum poate fi numita situatia asta. Oricum apreciez raspunsul tau si-ti multumesc.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Anonim1234568779):

Eu de aici deduc ca poate nu tinea la tine cum tii tu la el. Adica cum nu stie ce vrea? Era clar. Vrea sa fie cu tine sau nu. Iar el nu a raspuns nici cum. Cred ca iti dai seama ce inseamna. Eu asta cred...

Deci,intr-un final pot intelege ca eu am fost o varianta la care el a apelat ca sa uite ce a simtit si doar a profitat, batut joc.Sincer nu stiu la ce sa ma gandesc pentru ca am mintea blocata.

happy da stiu cum te simti. O sa iti treaca. Momentele astea sunt cele mai grele. Te sustin happy

Multumesc,cred ca o sa am nevoie de sustinere happy

Oricand happy

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mersi pentru funda! happy
Cya

| RainmakerX a răspuns:

Da,este posibil! Unii baieti/barbati pun mai mult suflet in relatii decat unele fete.

Nu toti baietii sunt niste fiinte dure, lipsite de sentimente. Si ei plang cateodata, chiar daca nu atat de des.

Deci da, este posibil.