| IuliaaMihaela a întrebat:

Cat de multa incredere ai in prietenii tai?

10 răspunsuri:
| Dizz a răspuns:

În prieteni nu prea am, însă în cei mai buni prieteni (pe care îi știu de ani de zile) am toată încrederea pe care o pot avea în cineva.

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Da ma încredere în prieteni mei.
Cei pe care ii cunosc de mult timp am mai multa încredere ca în cunosc și știu ce au în cap și ma pot baza pe ei.
Cei care în cunosc de mai putin timp, nu prea am asa mare încredere, întâi trebuie sa îmi dovedească ca sunt prieteni adevărați.
Cei drept în ziua de azi rar găsești prieteni adevărați sa nu te bârfească. Mult succes.

| fadnox a răspuns:

Da' eu nu prea am prieteni, ce sa mai zic si de incredere; totul se rezuma la 'ne intelegem bine'

| FearOfTheDark a răspuns:

Putina.

| FearOfTheDark a răspuns (pentru FearOfTheDark):

Sa zicem ca am incredere...Ca am incredere.Am putina.Dar de fapt nu am.happySau am dar putina.Depinde de moment.

| FearOfTheDark a răspuns:

Trebuie sa ai numai in unele situatii. Vreau sa zic ca tot in parinti trebuie sa ai incredere.laughing Nu stiu si prietenii astia sunt falsi.Nu conteaza daca ei iti zic:Suntem cei mai buni prieteni.Sa ai incredere. Uneori trebuie sa nu le zici tot.

| xanderblackx a răspuns:

Atat de multa am in toti incat ii numar pe primele 3 degete de la o mana. iar pe cei 3, ii numar cu drag... numai bine

| Tirri28 a răspuns:

Nu exista prieteni, doar amici cu care iti petreci o parte din viata, deci poti sa te lipsesti oricum de ei. Sa nu ai niciodata incredere in nimeni.

| PuppetXD a răspuns:

Increderea e un termen relativ. Nu ma avant orbeste cu capul inainte spunand " AM CEI MAI BUNI PRIETENI " Pentru ca stiu ca nu este asa. Prietenii adevarati, sunt rari, dar nepretutiti. In momentul de fata sa am incredere, inseamna, redutabil sa-i spun maxim un secret si o barfa. Mi`e teama sa nu fiu dezamagita. Adica, oamenii, stiu sa raneasca si fara sa vrea. Asa ca o prietenie bazata pe incredere, se cladeste cu timpul. Chiar daca o iei incet, bazele priteniei vor fi puternice si v-a rezista mult. Nu e nevoie sa ne pripim ca sa ne alegem prietenii. In momentul de fata, am suficienta incredere in prietenii mei, dar nu este o incredere atat de sincera, inca am dubii in ceea ce`i priveste. Poate ca e aberant, dar macar sunt sigura ca n`o sa fiu dezamagita.

| Alexandra_Ploscar_1998 a răspuns:

Nu prea poti sa ai incredere in nimeni. Eu, sincer, foarte putina.

Întrebări similare