Gustul nu e rau, dar unora nu le place. Efectul ar trebui sa fie o crestere de energie, de obicei soferii de cursa lunga beau energizante. Mai sunt si cei care il combina cu alcoolul - ceva ce nu iti recomand. Din punctul meu de vedere energizantele intra in gasca sucurilor de pe piata, sunt chimicale toate. Le consum doar daca am condus multe ore si mai am putin pana acasa. Chiar ajuta, dar nu e bine sa exagerezi fiindca oboseala nu dispare, doar e intarziata.
Nu e o bautura sanatoasa, dar energizanta Am baut, si am simtit acidul acela ca un impuls nimic important... oricum nu patesti nimic daca bei
Eu am consumat si sincera sa fiu nu are nici un efect benefic nu mi-a dat nici energie, decat dureri de burta.nu are nimic daca incerci unu de curios dar sa nu consumi frecvent pentru ca nu sunt bune.
Nu ai ce sa patesti de la un energizant! Eu beau de 2 saptamani cate unu in fiecare zi si nu am patit nimic. Asa ca tu de la unu nu ai ce sa patesti!
Incearca sa te abtii, 250 ml pe zi e cam mult...
Eu am baut intr-o zi o doza intreaga si simteam ca plutesc in schimb, dupa ce acum vreo 3 saptamani am luat o gura din alt tip de energizant nu am simtit nimic, in schimb mi-a fost rau
Nu are nimic numai sa nu-ti faci o obisnuinta. Foarte multa lume copii de vastra ta . Nu mori fara frica. Bafta! aaa apropo redbull`u ii mai bun
Daca sunt consumate in exces corpul nu va mai avea energie fara ele, pe romaneste: bei mult=>daca nu mai bei dormi
Unul nu conteaza, dar nu e cine stie ce
Pe mine m-au provocat niste fosti colegi(eu sunt fata si ei baieti, deci tare faza)sa beau 3 RedBull, unu' dupa altu'. le-am baut pe toate si n-am patit nimic.nu m-a durut burta, nu mi-a dat energie, in schimb nu mi-a mai fost foame si n-am mancat nimic toata ziua(mentionez ca am baut pe la ora 9 dimineata si n-am mai mancat nimic pana a doua zi).
Pai cam conteaza...nu iti fave bine acum
poti sa gusti...
sa nu faci exces
bft
Buna in primul rand eu una am "GUSTAT" din aceasta prostie.sincer dupa parerea mea iti aduna energia pentru un anume timp simtindu-te relativ bine de nici nu poti sta in loc dar dupa ce isi pierde efectul lucrurile se cam inrautatesc incepi sa nu mai ai vlaga chef etc.Am prieteni ce consuma mai tot timpul
deoarece au devenit dependenti, deci nu ai de ce incerca iti spun drept. te-am pupat
Pai nu are ce sa se intample daca gusti dar sa nu bei in exces pentru ca o sa devii dependent asta e foarte grav! dar daca gusti nu se intampla nimic uni spun ca da energie, dar nu e adv dar contine taurina deci foi sigur ca nu trebuie consumat in exces! asta am facut si eu dar nu s-a intamplat nimic deoarece eu nu beau in exces! dar am foarte multi colegi care fac asta!
:
Eu zic sa nu te apuci pentru ca am cunoscut un om care a murit din cauza energizantelor.
Sunt bune la gust dar nu le recomand. Provoaca hiperaciditate sau agraveaza starea celor ce sufera de helico-bacter (ulcer). Alte efecte secundare pot fi palpitatii, dureri de cap, frisoane. Nu recomand sportivilor deoarece poate produce preinfarct sau infract.
hitman_5613 întreabă:
Byb2001 întreabă:
SakuraRebeca întreabă: