Eee hai, au ajuns profesorii sa fie invidiosi, sa fim seriosi, pur si simplu au o durere in c.ur si cred si eu, la ce salarii au
Totusi n-ar trebui sa desconsidere inteligenta si inclinatia unor elevi. mai stii, poate eu singura nu pot sa invat atatea lucruri dar cu ajutor, chiar cat de mic, tot as reusi ceva, si poate chiar as face o cariera. ei nu se gandesc ca din lucrurile spre care avem inclinatii am putea avea o cariera de succes''
Doar la cele la care ma pricep bine bine
La mine nu e așa.Eu mă pricep la biologie, iubesc materia asta și profesoara a observat că am înclinație spre ea.M-a rugat să merg la olimpiadă și a muncit foarte mult cu mine la clasă și mă lua și de la alte ore. Și-a dat interesul foarte mult, oră de oră îmi aducea culegeri și atlase de anatomie care mai de care mai frumoase.Se asigura că mi-a predat și mi-a arătat tot ce era de arătat ca să fiu pregătit. Am obținut rezultate foarte bune 3 ani la rând(în clasa aV-a 83 puncte; în clasa a VI-a am fost al doilea pe județ și în clasa a VII-a am fost tot printre primii zece)dar dumneaei mă vedea ca e un coechipier, eram ca o echipă. Și când vorbea despre subiect spunea: „Să știi că te admir foarte mult pentru cât ai muncit, dar și eu am fost o profesoară bună". Și mai e ceva, la noi în clasă decât mie îmi place această materie, dar doamna prof. e diferită de a ta, se bucură enorm atunci când vede că cineva e interesat să audă ce are de spus, și îi sprijină pe cei care doresc să aprofundeze materia.E genul de profesor căruia îi place să-i învețe pe alții și o face cu suflet, nu ne pune note pe banii dați la pregătire. Există și profesori buni care chiar își dau interesul dar și nesimțiți ca în cazul profesoarei tale, și eu am pățit ceva asemănător la chimie...
Unii profesori chiar sunt nesimtiti si incearca sa te aduca in stadiul de a profita de tine cum ar fi sa te duci la concursuri dupa care se etala cu abilitatile tale ca vezi doamne ce buna profesoara sunt, etc. sau vrea sa te oblige oarecum sa faci pregatire cu el/ea.