| Gatsby a întrebat:

Cat de nesimtita si de invidioasa poate sa fie profesoara mea de engleza! de cand a inceput scoala am insistat aproape in fiecare saptamana, intreband-o de olimpiada la engleza. mereu mi-a zis ca ma anunta si ca o sa facem pregatire. astazi cand am intrebat-o de olimpiada a zis: ah, nu s-a mai organizat olimpiada pe scoala pentru ca nu erau prea multi copii, si ca anul asta nu merg la olimpiada. este invidioasa ca raspund la fiecare ora la orice intreab; cred ca mai mult vorbesc eu decat ea. cand raspund se preface ca nu aude; trebuie sa repet de 10 ori, si da, vorbesc tareeeee. daca vreau sa citesc sau sa rezolv un exercitiu nu ma lasa; chiar daca stie ca sunt buna la obiect, nu ma baga in seama si imi pune 9. ea zice ca nu pune 10 decat la cei care merg la concursuri. hello! asta vreau si eu; sa merg la concursuri. dar ma anunta" nu, ca e invidioasa si magarita! mereu profesorii de engleza au fost invidiosi pe mine si incercau sa gaseasca cele mai mici greseli ca sa arate ca eu nu stiu totul si nu sunt perfecta! nu zic ca sunt perfecta, dar daca un copil vrea sa isi testeze inteligenta intr-un domeniu in care exceleaza, eu cred ca profesorul ar trebui sa il ajute, nu"" si nu doar la engleza ci si la romana, chimie si franceza; domeniile la care ma pricep cel mai mult. Doamne! ce profesori idioti! pe aia de engleza chiar m-am suparat!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eee hai, au ajuns profesorii sa fie invidiosi, sa fim seriosi, pur si simplu au o durere in c.ur si cred si eu, la ce salarii au

| Gatsby explică (pentru suntserios):

Totusi n-ar trebui sa desconsidere inteligenta si inclinatia unor elevi. mai stii, poate eu singura nu pot sa invat atatea lucruri dar cu ajutor, chiar cat de mic, tot as reusi ceva, si poate chiar as face o cariera. ei nu se gandesc ca din lucrurile spre care avem inclinatii am putea avea o cariera de succes''

| theodorafemme2001 a răspuns:

Asa e si a mea. Daca nu te duci la ea la pregatire...

| DisturbeDd a răspuns:

Ai aceeasi problema la mai multe materii?

| Gatsby explică (pentru DisturbeDd):

Doar la cele la care ma pricep bine bine

| Gatsby explică:

Voua vi se pare corect''''

| Gatsby explică:

Multumesc tuturor pentru intelegerea si atentia acordata!

| Veritas a răspuns:

La mine nu e așa.Eu mă pricep la biologie, iubesc materia asta și profesoara a observat că am înclinație spre ea.M-a rugat să merg la olimpiadă și a muncit foarte mult cu mine la clasă și mă lua și de la alte ore. Și-a dat interesul foarte mult, oră de oră îmi aducea culegeri și atlase de anatomie care mai de care mai frumoase.Se asigura că mi-a predat și mi-a arătat tot ce era de arătat ca să fiu pregătit. Am obținut rezultate foarte bune 3 ani la rând(în clasa aV-a 83 puncte; în clasa a VI-a am fost al doilea pe județ și în clasa a VII-a am fost tot printre primii zece)dar dumneaei mă vedea ca e un coechipier, eram ca o echipă. Și când vorbea despre subiect spunea: „Să știi că te admir foarte mult pentru cât ai muncit, dar și eu am fost o profesoară bună". Și mai e ceva, la noi în clasă decât mie îmi place această materie, dar doamna prof. e diferită de a ta, se bucură enorm atunci când vede că cineva e interesat să audă ce are de spus, și îi sprijină pe cei care doresc să aprofundeze materia.E genul de profesor căruia îi place să-i învețe pe alții și o face cu suflet, nu ne pune note pe banii dați la pregătire. Există și profesori buni care chiar își dau interesul dar și nesimțiți ca în cazul profesoarei tale, și eu am pățit ceva asemănător la chimie...

| Gatsby explică (pentru Veritas):

Mi-as dori sa fie asa si profesorii mei. atunci, probabil as veni cu mai multa bucurie la scoala si nu m-am mai duce la scoala spunand: azi am ora cu invidioasa de engleza, franceza etc.

| MitroAlex94 a răspuns:

Unii profesori chiar sunt nesimtiti si incearca sa te aduca in stadiul de a profita de tine cum ar fi sa te duci la concursuri dupa care se etala cu abilitatile tale ca vezi doamne ce buna profesoara sunt, etc. sau vrea sa te oblige oarecum sa faci pregatire cu el/ea.

| Gatsby explică (pentru MitroAlex94):

Mersi pentru intelegere!