| alexalx1234 a întrebat:

Cat de usor este sa iti faci o iubita in ziua de azi?

9 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Depinde ce ce fel de baiat esti.

Dar, hai sa mergem pe una dintre variante si sa iti zic ca este greu spre foarte greu. happy Eu nici nu mi-am batut capul si nici nu vreau sa o fac.

Dar daca esti genul ala mai,, romantic", indraznet, si mai,, mrrr", ai multe sanse. happy Nici nu trebuie sa cauti, o sa vina ele la tine. big grin.

| peperonies a răspuns:

La fel de usor cum e sa gasesti de munca.

| Caro34 a răspuns:

Daca stai acasă pe Facebook, atunci vei avea o mulțime de "prieteni / prietene" care se vor grăbi sa-ti dea Like-uri pe net insa in realitate sunt: ori ocupate, ori timide, ori neinteresate etc. Iesi, te rog, din casa, viata e frumoasa afara, intre oameni, glumind, vorbindu-le, invatand cu ei totul etc. Aici vei gasi sigur o iubita... Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

` Pe o femeie o cuceresti usor, dar o pastrezi greu `.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poti face

| Victor453 a răspuns:

Cum ti-a spus Nemessys, depinde ce fel de om esti. Daca esti interesant si frumos, atunci da, dar daca esti urit si pisalog, atunci o sa ai greutati.

| alexalx1234 explică (pentru Victor453):

Pisalog nu, dar urat sunt

| Victor453 a răspuns (pentru alexalx1234):

Eiii, nimeni nu-i urit, fiecare om e frumos, numai frumusetea lui consta in diferite lucruri (sufletul, talentul etc), de asemenea daca esti amuzant sau sufletesc, poti si asa sa-ti gasesti usor iubite, asa baieti rar se gasesc si se aprecieaza!

| udrescuf a răspuns:

Daca ai bani foarte repede dar daca nu... sanse mici.

Întrebări similare