Intamplator am zburat chiar pe ruta asta cu BlueAir in februarie deci am informatii proaspete. Aeroportul din Iasi e foarte mic deci daca nu ai bagaj de cala poti parasi aeroportul in 5 min. dupa ce te-ai dat jos din avion. Nu exista autobuz de transfer, pur si simplu mergi pe jos de la avion la aerogara si inapoi. Daca am retinut bine ghiseele de check-in se inchid cu 45 de minute inainte de decolare deci e bine sa fii la check-in cu o ora inainte dar e recomandabil sa ajungi un pic mai devreme mai ales la Otopeni. Deci zborul+ tranzitul prin aeroporturi dureaza minim 2 ore. Zborul efectiv, din momentul in care avionul se ridica de pe sol pana in momentul in care se aseaza pe sol dureaza aproximativ 35 de minute.
Nu prea stiam cam cat dureaza in general ca n-am mai fost pe rute interne, ma gandeam ca dureaza mai putin cu controalele etc
In Bucuresti pentru zborurile interne ar fi bine sa fii acolo cu 1:30 inainte de zbor, zborul in sine dureaza 50 min... debarcarea vreo 15 deci faci cam 3 ore sa zicem