| nicoleee30 a întrebat:

Cat kg as putea slabi in 10 zile daca as manca doar mere >:?

8 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Cate ai pune dupa ce termini dieta asta si revi la alimentatia normala. si no sa poti rezista mai mult de 2 zile happy

| AnnyXoxo a răspuns:

Ai slabi ceva. cam vreo 6-7 kg. dar eu zic sa incerci dieta asta :

- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.

de ce sa mananci doar mere? happy sa iti strici flora intestinala? happy nu are rost. :* mai bine tine dieta asta si poti slabi poate chiar mai mult de 10 kg daca faci si putin putin sport. si... ceva dulce nu strica :* dar putin. thinking o bomboana, 2 sau ceva asa. happy

sper ca te-am ajutat

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Nu stiu cate kg ai slabi, dar sigur ti-ai oferi o vacanta de 2 saptamani pe patul de spital happy Sa mananci doar mere e boala curata.Iti distrugi stomacul. Cunosc pe cineva care a pus in practica ceea ce spui tu si a stat o vreme prin spital cu un regim alimentar strict.
Mai bine ai incerca o alta varianta...sunt destule, dar nu asta.
Ai grija de tine!

| Necunoscută a răspuns:

Doar mere? Te prosteşti.

| anka89 a răspuns:

Iti spun eu pentru ca am incercat si nu m-am simtit bine. daca vrei sa slabesti 10kg incearca sa nu mananci seara deloc.Si pe parcursul zilei incearca sa faci "foame" dar nu exagera. Micul dejun e important.Asa ca vrem dieta? dieta vrea si putina foame.Nu incerca cu merele nu o sa ajungi bine:*

| Noname1465 a răspuns:

Depinde de corp si daca faci si miscare in aceste zile.Sa zicem ca vreo 7 kg slabesti :*

| Marius_3539 a răspuns:

Buna! Daca doresti sa slabesti sanatos eu te pot ajuta. durussebastian@yaho.com

| Marinutsa a răspuns:

BUna.
eu cred ca sa tii o dieta strica e stupid.deoarece iti strici sanatatea dar cel mai bine ar fi sa nu minici dupa ora 6 si staruete sa nu minici multa piine...