Dieta pe baza grupei sanguine, 2l+apa, fara dulciuri(cam aspru?), sport.Mancarea sa fie slaba in grasimi si sa mananci alimente ce contin proteine(carne slaba,soia,mazare,linte, naut, tofu)
Eu am slabit 12-14kg numai fara dulciuri si fara prajeli.Deci faci cum vrei.
Heii
Poi nu poti slabi asa usor. Nu e de ajuns doar sa nu mananci dupa ora 18:00, mai trebuie sa faci si sport cum ar fi :
- TRezeste-te dimineata si fa jogging [ sportul asta consta in alergarea dimineata ]. Pentru a putea sa faci jogging trebuie sa te imbraci lejer cu maiou si pantaloni scurti si neaparat o bustiera plus un mp3 cu muzica care sa te stimuleze
- apoi poti face abdomene si genoflexiuni in fiecare zi incepand cu 20 si apoi pe parcurs poti inainta cu cate 5 pe zi
- Trebuie sa mananci putina paine sau chiar deloc si sa bei peste 2 l de apa pe zi mai ales inainte de masa deoarece o sa te simti satula si o sa mananci mai putin. Bea apa si cand iti este foame si daca nu iti va mai fi foame dupa inseamna ca ti-a fost doar pofta, mananca la ore fixe si sa nu sari peste micul dejun [ indicat ar fi sa mananci cereale fitness cu lapte sau mai bine cu iaurt ].
Mareste-ti portia de mancare si nu trebuie sa golesti farfuria doar pentru ca spune mama sau alt parinte. Mananca pana te saturi nu pana ti se impune
Sper ca te-am ajutat
Hei pai atunci daca vrei sa slabesti foarte repede am vazut pe net o dieta si cica intr-o saptamana slabesti cateva kilograme dar este pentru ocazii speciale ca dupa te ingrasi la loc ca incepi sa mananci
Deci dieta se numeste Dieta Balerina si consta in :
Dieta " Balerina":
* Ora 8:00 - 1 cafea
* Ora 10:00 - 2 oua fierte
* Ora 12:00 - 1 pahar suc de rosii
* Ora 14:00 - 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
* Ora 16:00 - 1 mar
* Ora 18:00 - 100 g branza slaba
Confrom acestui meniu poti slabi 1 kg/zi.
Sper ca te-am ajutat
Pa
Mentionez ca vreau sa slabesc cat mai repede posibil, in cel mult o saptamana.