Fiindca probabil nu mai ai ochii pentru alcineva...si te inteleg...
Va aparea atunci cand te astepti cel mai putin...
pff
@cryssy, ai dreptate, e mult mai mult decat greu!
@shock, da, porobabil cand va aparea altcineva va fi mai bine. Dar atunci de ce nu vine?
Psihoyounger
Ani de zile, daca nu apare altcineva. In cazul asta persoana respectiva se va gandi doar la pers. iubita in secret, sau interzisa... si se va obisnui cu gandul asta; uite asa va purta in suflet dorinta de a fi impreuna cu ea. Asta depinde si de om. Unii uita a 2-a zi si nici nu se mai uita in spate...
Of. u am chiar o foarte buna prietena care iubeste pe cineva si sentimentul nu ii este impartasi. e vreo cateva lun.Eu cred ca nu ai cum sa iti scoti din suflet o persoana asa uso.ar nu trebuie sa suferi la nesfarsit daca persoana respectiva nu iti impartaseste sentimentel.rebuie sa ai puterea sa mergi mai departe si sa incerci sa uiti acea persoan.Chiar daca e foarte greu.
Numai bine!
Atat timp cat nu apare alta iubire...imposibila sau posibila... dureazaaa
stii...cui pe cui se scoate.
te:*
Iubirea neimpartasita. terna problema a comunitatii de azi.imic nu este mai rau decat un suflet lasat fara perche, fara acel cineva care il face sa se simta mai bine decat orice, acel cineva care il face sa se simta "suflet inflorit "
Dar ca orice alt lucru important sau mai putin important, intr-un sfarsit se uita si ramane doar o vaga amntire a ceva ce a fost candva un gand frumos. Cat dureaza... asta depnde doar de intensitatea sentimentului de iubire. Depinde daca exista cu adevarat acest sentment. In aceasta perioada persoanele se pot hrani doar cu vise, ar realitatea vine ca si cum te-ai izbi de peretele camerei in mijlocul strazii.
Poate dura o saptamana, o luna, un an, o viata...
Mult succes